Paulo Costa rasande – kräver rematch efter förnedringen

✔ "Mänskligt skräp - allvarlig situation"

Paulo Costa är rasande på Israel Adesanya.

LÄS MER: Paulo Costa släpper uttalande efter fiasko-förlusten


De båda mellanviktarna gjorde upp och UFC-titeln i lördags, och det var mästaren Adesanya som stod som överlägsen vinnare efter att ha knockat brassen i den andra ronden.

Efter vinsten valde Adesanya att fira ordentligt, bland annat genom att “jucka” mot den utslagne Costa. Beteendet fick också “The Eraser” att reagera kraftigt.

I ett nytt meddelande på sina sociala medier kräver han en rematch mot mästaren, som han kallar för “mänskligt skräp”. Vidare menar han att tjafset mellan de båda har utvecklats till en “allvarlig situation”.

Via Instagram:

LÄS OCKSÅ: Kroppsförändringen får fansen att anklaga Israel Adesanya för doping!

– Adesanya är mänskligt skräp. Det här har blivit en allvarlig situation. Jag har sett hans äckliga agerande efter fighten, och nu tänker jag inte sluta förrän jag får min hämnd. Dana White, få till den här rematchen, skriver Costa.

Adesanya var också snabb med ett kaxigt svar:

– Jag kan avsluta dig igen, skriver mästaren.

Paulo Costa inkasserade sin första professionella förlust någonsin när han föll mot Adesanya. Mästaren är däremot fortsatt obesegrad med ett professionellt record på imponerande 20-0.

 

 Vill ni se Israel Adesanya mot Paulo Costa igen? Kommentera nedan!

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara