Paulo "The Eraser" Costa.

Paulo Costas manager svarar Romero efter dopinganklagerserna

Paulo Costas legendariska manager dementerar Yoel Romeros uppgifter om att Costa skulle ha testat positivt för steroider - "En stor lögn"

För några dagar sedan blev det officiellt att Yoel Romero inte möter Paulo Costa på UFC on ESPN 3. Istället går Romero ett returmöte mot Ronaldo “Jacare” Souza.

När Romero gästade Ariel Helwani MMA Show i måndags påstod Romero att anledningen till att matchen inte blir av är för att Costa fastnat i en USADA-kontroll. Romero förtydligade senare sitt uttalande och sade att det var något han hört och att han inte kunde säga säkert att det var sant.

Yoel Romero. Foto: Mazdak Cavian/MMAnytt


Relaterat


Costas manager, den legendariske Walid Ismail, svarade på anklagelserna om doping och menar att det absolut inte finns någon sanning i det Romero säger. Ismail menar att Romero ljuger.

Walid Ismail

“It’s not true, there was no doping, he wasn’t caught doing [anything],” sade Ismail till MMAFighting. “That’s a lie. A big lie.”

Det är i skrivande stund fortfarande oklart varför Costa ersattes med Souza. Souza och Romero möttes 2015 under UFC 194: Aldo vs. McGregor i Las Vegas. Romero tog hem ett delat domslut, som var kritiserat av många.

UFC on ESPN 3: Jacare vs. Romero 2 går av stapeln den 27:e april i American Airlines Center i Miami, Florida.

Kategorier
Paulo CostaSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara