Paulo Costa tror att Khamzat är “psykiskt störd” – efter GALNA UFC 279!

✔ Paulo Costa om Khamzat Chimaev: "Jag tror att pressen på honom var för stor"

UFC 279 kommer att gå till historien som en av de mest händelserika galorna i UFC:s historia, mycket tack vare UFC-svensken Khamzat Chimaev. 28-åringen missade vikten rejält inför matchen mot UFC-stjärnan Nate Diaz. Efter svenskens viktmiss tvingades MMA-organisationen till att ändra hela matchkortet. Viktmissen var dock inte det enda problem som Khamzat ställde till med under veckan inför galan. Han började också att tjafsa med mellanviktaren Paulo Costa. Den topprankade mellanviktaren har nu uttalat sig om Khamzats vilda vecka.

Champions League

Inter vs Barcelona
Odds 4.15 - 1.80
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

– Det var galet, jag tror att han (Khamzat Chimaev) är psykiskt störd, sade Costa till Ariel Helwani i The MMA Hour. Jag tror att han tappade förståndet, alla dessa galna saker han var inblandad i under veckan. Jag tror att pressen på honom var för stor. Han är ny när det kommer till allt det här och att gå en såpass stor match mot Nate Diaz var inte lätt för honom. Jag tror att han tappade förståndet lite. Det var för mycket distraktioner för honom.

Trots allt kaos under veckan lyckades Khamzat att strypa ut Kevin Holland i första ronden. Costa tror dock att 28-åringens dagar som welterviktare är räknade.

– Jag tycker att han borde flytta upp till mellanvikt, eftersom att det är svårt för honom att klara welterviktsgränsen. Kroppen tar stryk av sådana viktminskningar, den blir aldrig sig lik. Kanske blir det bättre eller så blir det sämre. Jag tror att han kommer att behöva anstränga sig rejält för att klara vikten. Det kommer bli ett stort problem för honom.

Costa kommer senast från en domslutsseger mot amerikanen Luke Rockhold på UFC 277. Det är ännu oklart vem Costa kommer att ta sig an härnäst.

Vem borde Khamzat möta härnäst?

Visa resultat

Loading ... Loading ...

HETAST JUST NU


 

Inter vs Barcelona

 

4.15 – 1.80

 

3 Oktober | 21:00 | Champions League


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Khamzat ChimaevPaulo CostaSenaste Nytt

Svara