PFL-resultat: Två finaler officiella för miljondollarturnering

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Finalerna officiella för fjädervikt och tungvikt i PFL:s miljondollarturnering ✅ Vinnarna i finalen tar hem över nio miljoner kr!

Inatt var det inte bara invägning för UFC 229 – det var även kvällen då de första finalerna i ProFight Leagues miljondollarturnering blev officiella.

Fjädervikt

I fjäderviktsdivisionen såg vi forne UFC-fightern Steven Siler ta sig till finalen, på ett något kontroversiellt sätt.

I öppningsmatchen mot Nazereno Malegarie behövde domarna avgöra en vinnare – något de inte lyckades med. Matchen bedömdes efter två ronder som ett oavjort majoritetsdomslut och eftersom Siler vann första ronden gick han vidare till finalen.

I finalen tog han sig an Alexandre Almeida som tog sig till final via majoritetsdomslut. I andra ronden träffades Siler av en olaglig spark och Almeida blev diskvalificerad.

Detta skickade Siler till finalen mot Team Alpha Males Lance Palmer som vann två övertygande domslut för att avancera.

Tungvikt

I tungviktsturneringen tog sig två underdogs vidare till final. Josh Copeland mötte topprankade Francimar Barroso och återigen, på grund av att matchen bara var två ronder – slutade det oavgjort. Då Copeland vann första ronden fick han avancera.

I huvudmatchen mötte han sedan Alex Nicholson som han avslutade i första ronden.

I finalen möter Copeland Philipe Lins från Brasilien som tog sig till finalen via två avslut – en giljotin i öppningsmatchen och en knockout i första ronden i semifinalen.

PFL:s miljondollar-finaler

  • Tungvikt: Josh Copeland vs. Philipe Lins
  • Fjädervikt: Steven Siler vs. Lance Palmer

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
PFLSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara