Titan FC-fighter mördade sin flickvän – hög på MDMA

✔ "I killed her, bro" ✔ Försökte göra sig av med bevisen!

En kvinna var hittad skjuten i sin lägenhet förra veckan och det skulle senare visa sig att den skyldige var hennes pojkvän, MMA-utövaren Philip Keller, som tävlat för organisationen Titan FC.

Keller gjorde sin MMA-debut 2014 och har samlat på sig ett totalt matchfacit på 2 vinster och 6 förluster. Han gick sin senaste match för Titan FC i september förra året och har totalt gått tre matcher i organisationen. Keller har förlorat samtliga matcher inom Titan FC och inte vunnit en match sedan juli 2017.

Kellers fästmö, Alicia Campitelli, blev 35 år gammal och var en populär tatuerare i Florida. Nyheterna av Campitellis bortgång möttes av omtanke och sorg som fick stor spridning i de lokala nyheterna och på social media på grund av hennes positiva påverkan hon haft i samhället.

Folk samlades för att tända ljus, trösta varandra och hedra Campitellis liv.


HETAST JUST NU


Philip Keller erkänner mordet på sin flickvän!

Ett dokument som släpptes från rätten i fredags visar att Keller erkänner att han mördade sin flickvän efter ett bråk som gällde hans drogmissbruk. Keller greps under torsdagen efter att försökt rymma från polisen. I samband med gripandet erkände Keller mordet.

Keller berättade för polisen att han hamnade i en verbal konfrontation med sin fästmö gällande hans bruk av droger och under bråket gick han till sovrummet för att hämta hennes pistol. Keller laddade pistolen med tre kulor i magasinet och gömde den i en garderob.

Paret fortsatte sedan bråket i köket men efter en stund gick Keller tillbaka till sovrummet för att hämta pistolen och Campitelli följde efter. Keller dolde pistolen med en handduk när han började skjuta och missade första skottet.

Campitelli slängde sig ner på marken i försök att gömma sig och tog skydd bakom en soffa. Keller följde upp med ytterligare två skott i hennes bakhuvud.


Försökte göra sig av med bevisen och stal hennes kreditkort!

Efteråt ska Keller ha laddat om pistolen i förberedelse till att skjuta sig själv eller poliser. Han flydde sedan scenen med hennes kreditkort och tog ut närmare 1500 dollar (cirka 12 500 kronor) som han köpte droger för.

Efter det återvände han till lägenheten och försökte göra sig av med bevisen, bland annat slängde han iväg pistolen i en kanal längs en motorväg. Sedan ringde Keller polisen och rapporterade att han nyss kommit hem och att hans flickvän blivit rånad samt mördad.

På torsdagen innan han blev arresterad hade en vän spelat in deras samtal med varandra på befallning från polisen.

– “I killed her, bro. I killed her high as fuck”, säger Keller till sin vän.

Han fortsätter prata om mordet och det framkommer att han var hög på MDMA när han sköt Campitelli.

– Jag gjorde det, jag vet inte hur och kan inte leva med mig själv i vetskap om att jag sköt henne. Jag är en idiot, jag var superhög på MDMA.

 

 

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
NyheterSenaste Nytt

Frilansskribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under tidigt 2000-tal och har följt den aktivt därefter.

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...