Planen: Så ska Justin Gaethje knocka Tony Ferguson

✔ "Äntligen fått danspartnern jag drömt om" ✔ "Slår som en bandtraktor"

Det har funnits många frågetecken kring UFC 249 som nu äntligen ser ut att bli av. Eventet, som kommer att arrangeras den 18 april på Tachi Palace Casino Resort, har bland annat fått en ny huvudattraktion.

Tidigare i veckan presenterades publikfavoriten Justin Gaethje som ersättare till Khabib Nurmagomedov, som är fast i Ryssland på grund av coronakrisen. I en intervju med TMZ berättar Gaethje om planen för att knocka Tony Ferguson.

– Jag har äntligen fått den danspartnern jag drömt om och det är Tony Ferguson, säger Gaethje.

– Han trivs i svåra situationer, hans kondis räcker i flera dagar men jag slår som en bandtraktor så när jag träffar kommer han att somna, säger Gaethje och fortsätter:

– Jag är en av de bästa avslutarna i UFC så jag ska gå hårt på hans kropp och sedan attackera hans ben. När han börjar oroa sig för det ska jag istället slå mot huvudet och förhoppningsvis somnar han.

Gaethje verkar även vara tillfreds med att matchen kan ta en annan riktning:

– Om jag inte lyckas knocka honom kommer han troligtvis att skära upp mig med armbågar och sedan strypa ut mig. Men jag är nöjd med alla de utfallen, så länge jag går in och inte gör mig och min familj besvikna, menar Gaethje.

Möjlighet att skriva historia – på UFC 249

Tony Ferguson har nu möjlighet att skriva UFC-historia genom att bli tvåfaldig interimsmästare i lättvikt. Detta då vinnaren i huvudmatchen kommer erhålla en tillfällig mästartitel – och därmed väntar även en match mot den nuvarande mästaren Khabib Nurmagomedov.

Gaethje vet att “El Cucuy” har förberett sig i flera månader och väntar sig därmed tuffaste möjliga motstånd. Vidare tror han även att det kommer bli en underhållande match.

– Tony kommer utmana mig och jag ser fram emot att stöta på motgångar. Hur besviken man än må vara på att Khabib och Tony inte blir av, är du inte taggad på den här matchen så är du en idiot, avslutar Gaethje.

Vad tror ni? Vem av Ferguson och Gaethje går segrande ur fighten?

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...