Poirier och Pettis bjuder på ett blodbad – “The Diamond” tar hem segern!

"The Diamond" Poirier tar hem segern över den före detta mästaren Anthony Pettis!

Dustin Poirier och Anthony Pettis ödslade ingen tid då de möttes i UFC Fight Night 120s huvudmatch. De utbytte hårda slag och sparkar från startsignalen men Poirier fick tidigt in ett flertal slag och lyckades sedan få ned den före detta mästaren på mattan där han öppnade upp ett flertal sår i ansiktet på sin motståndare.

Pettis klappade ur

Pettis fortsatte kämpa vidare och lyckades stundtals att vända situationen men allt blod gjorde det svårt för honom att säkra sina submissionförsök.

I tredje ronden var de båda kämparna dränkta i blod men Poirier var den fräschare fightern av de två och lyckades på nytt att ta ned Pettis på mattan. I ett försök att vända sig såg det ut som att Pettis skadade ett revben för han klappade snabbt på Poiriers ben som omedelbart slutade slåss.

Det var Poirier sjätte vinst på åtta matcher varav han förlorat en och gått en ogiltigförklarad och kontroversiell match mot den före detta mästaren Eddie Alvarez.

Poirier sade i sin segerintervju att han ville möta vinnaren av Alvarez vs. Justin Gaethje som kommer gå av stapeln den 2 december och efter det vill han slåss om titeln.

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Senaste NyttUFC Fight Night 120

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...