Poiriers fru hyllas efter hennes reaktion till Conor McGregor: “Thug Wife”

✔ Det här sa McGregor till Dustin Poiriers fru - efter matchen!

Dustin Poiriers fru Jolie kom att bli något av en snackis under uppbyggnaden till trilogimatchen mellan “The Diamond” Poirier och Conor McGregor.

Matchen kom att avslutas efter första ronden när det visade sig att McGregor brutit sken- och vadbenet. Det var ett rejält antiklimax till en rivalitet som bryggt sedan 2014.

Trots att de var väldigt hövliga mot varandra inför matchen i januari så valde McGregor en helt annan väg inför helgens UFC 264. Han valde bland annat att blanda in Poiriers fru under sitt trash talk och skickade olämpliga meddelanden om henne.

När matchen var slut och McGregor låg skadad kom dock Jolie att ta tillfället i akt. Kamerorna fångade det tillfälle när hon pekar finger åt McGregor, allt till MMA-världens stora förtjusning. Hon hyllades av bland annat UFC-fightern Michael Chiesa som delade bilden och skrev “Thug Wife”.HETAST JUST NU


Vad sa Conor McGregor om Jolie Poirier?

Många tyckte att McGregor gick över gränsen när han blandade in Dustin Poiriers fru i uppbyggnaden av matchen. Poirier själv verkade ta det mesta med ro men öppnade upp om McGregors beteende efter matchen.

Förutom sexuella meddelanden om Jolie så gjorde McGregor även sitt bästa för att psyka Poirier under presskonferensen genom att nämna Jolie.

 — Din fru är din fästman, sade McGregor till Dustin. Du är endast en liten bitch, en löjligt liten bonnläpp.

McGregor fick sedan med sig publiken att ropa “Jolies fru, Jolie fru, Jolies fru” till Dustin.

När Poirier och hans team skulle lämna buren efter titelmatchens slut så ska McGregor ha ropat till dem:

 — Din fru finns bland mina privata meddelanden. Hey baby, svara mig när jag skriver till dig senare. Jag kommer att vara på efterfesten på nattklubben The Wynn.

McGregor har nu opererats och det är oklart hur länge han kommer att vara borta från tävlan. “The Notorious” McGregor har förlorat tre av sina fyra senaste MMA-matcher och är i en pressad situation i sin karriär.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Dustin PoirierSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...