Oroväckande polisuppgifter om Jon Jones bråk med sin fästmö: “Blod överallt”

✔ Lämnade sin partner illa tilltygad - innan han gick till strippklubben ✔ Slog huvudet i polisbilen när han greps!

Flera uppgifter om den kontroversiella UFC-fightern Jon Jones har börjat flyta upp till ytan och målar en alarmerande bild av den forna mästaren.

I fredags blev “Bones” Jones på nytt gripen, bara timmar efter att han hade blivit invald i UFC Hall of Fame för sin titelmatch mot Alexander Gustafsson i september 2013.

Han står bland annat anklagad för hustrumisshandel och för att ha skadat en polisbil. Jones släpptes från häktet efter att han betalat borgen i fredags.

Nu har en polisrapport från gripandet gjorts officiell via MMA Junkie som avslöjar oroväckande uppgifter kring incidenten. I den fullständiga rapporten kan man läsa om hur Jones lämnat sin hustru Jessie Moses illa tilltygad.

Det hela ska ha skett i deras hotellrum som paret även delade med sina tre barn. Efter UFC Hall of Fame-ceremonin ska Jones ha gått ut med sina kompisar för att fira. När han kom hem ska Jones ha varit full och uppträtt aggressivt mot sin hustru.

Moses ska ha försökt att lämna rummet, något som fick Jones att agera våldsam. Jones ska bland annat ha dragit henne i håret och skadat henne till den grad att polisen senare rapporterade att Moses “hade blod överallt”.

Efter incidenten i hotellrummet försökte Moses att få ett eget rum för att slippa vara med Jones. Hon gick ned till receptionen men en säkerhetsvakt på hotellet observerade att hon var blodig och skrämd. Säkerhetsvakten frågade vad som hade hänt och Moses bröt samman och börja gråta. Polis tillkallades kort därefter.

Polisen observerade bland annat att Moses verkade “rädd att ens prata om [Jon]”. När polisen—tillsammans med Moses—återvände till hotellrummet noterade polisen att det bland annat fanns blod på lakanen.


HETAST JUST NU


Jon Jones slog sitt huvud mot en polisbil

I samband med att polis tillkallades så började man även att leta efter Jon Jones som snabbt återfanns vandrandes på gatan.

När han greps blev Jones ilsken och slog sitt huvud mot polisbilen, något som lämnade ett märke på fordonet och ledde till ytterligare åtalspunkter. Polisen rapporterade att Jones var “en känslomässig berg- och dalbana” där han bland annat sagt att han tänkte stämma polisen för att de “förstört den största kvällen i hans liv”.

Den forne UFC-mästaren uppgav i förhör att han bråkat med sin hustru men förnekade att han skadat henne. Enligt Jones så gick han till hotellrummet innan han gick ut med sina vänner för att plocka upp $10,000 inför en kväll på en strippklubb. Även fast hans fästmö inte hade något problem med att Jones skulle till en strippklubb så ledde deras interaktion till att de började bråka.

Enligt Jones så sade han “fuck off” men förnekar att han rörde henne, drog i hennes hår eller lämnade henne blödandes. Den forna UFC-mästaren säger dock att han inte minns hur han lämnade hotellet.

Polisrapporten berättar även om hur Jones skojade med polismännen att han “skulle vilja ta sig an alla och se vad han skulle kunna göra” innan han fejkade att han skulle springa iväg.

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Jon JonesSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...