Polisen bekräftar: Conor McGregor misstänkt för flera brott

🎦 VIDEO+TEXT ✅ Superstjärnan i häkte i New York ✅ Orsakade kaotiska scener i Barclays Center under gårdagen

Gårdagen i Brooklyn var riktigt kaotisk tack vare en man och hans entourage – forne lättviktsmästaren Conor McGregor. McGregor attackerade fighterbussen på jakt efter Khabib Nurmagomedov efter att denne örfilat McGregors lagkamrat Artem Lobov.

McGregor överlämnade sig till polisen igår vid 22-tiden New York-tid och ska träffa en domare under fredagen. MMAnytts Jim Edwards var på plats och nedan kan ni se ett sammandrag av vad som hänt hittills.

Riskerar åtal på flera punkter

Under kaoset har flera personer blivit skadade. Michael Chiesa får inte gå sin match mot Anthony Pettis på grund av blodvite i ansiktet, Ray Borg kan inte gå sin match då han har problem att stänga ögonen på grund av glassplitter och McGregors lagkamrat Lobov är borttagen från kortet på grund av sin inblandning i incidenten.

McGregor står åtalad för tre fall av misshandel och ett fall skadegörelse. Även hans lagkamrat Cian Cowley riskerar åtal för skadegörelse och misshandel. Skulle han dömas på alla punkter riskerar han upp till tio års fängelse.

Håll koll på MMAnytt för de senaste uppdateringarna om kaoset kring McGregor.

Kategorier
Conor McGregorSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...