Polisrapport: Jorge Masvidal skadade Colby Covington med två slag i ansiktet!

✔ Polisuppgifter: Masvidal rusade upp maskerad - Lämnade Covington med mindre skador ✔ "Du skulle inte ha pratat om mina barn!"

Polisen i Miami Beach har inlett en utredning om det påstådda bråket mellan UFC-stjärnorna Jorge Masvidal och Colby Covington i måndags kväll.

Flera vittnesmål och videor visar Masvidal och Covington efter den påstådda händelsen. Polisen utreder nu incidenten och misstänker Masvidal för ringa misshandel.

Polisrapporten identifierade Masvidal som misstänkt för brottet medan Covington inte nämns vid namn. Enligt källor till MMA Junkie så åberopades “Marsy’s Law” för polisrapporten, något som skyddar de inblandades identitet. Masvidal identifierade dock Covington på sociala medier och har inte stuckit under stolen med att han konfronterade Covington.

Polisrapporten påstår också att Covington fick en tandfraktur och ett skrubbsår på sin handled efter konfrontationen. Masvidal ska enligt rapporten ha sprungit upp till vänster om Covington och slagit honom två gånger, en gång på munnen och en gång på vänster öga.

Som tidigare rapporterat så ska detta ha skett när Covington och hans vänner lämnade restaurangen Papi Steak.

 – Du skulle inte ha pratat om mina barn, ska Masvidal ha sagt.

När polisen förhörde Covington ska han ha sagt att “tre eller fyra okända män konfronterade honom på ett aggressivt sätt”. Covington sade att han knuffade undan männen och sprang tillbaka till restaurangen där han kontaktade polis.

Covington påstod att Masvidal hade en mask över ansiktet och huva över huvudet under attacken, men att han kände igen Masvidals röst. En video från TMZ Sport visar hur Masvidals vänner håller honom borta från Covington efter den påstådda attacken.


HETAST JUST NU


Jorge Masvidal: Därför attackerade han Colby Covington

Jorge Masvidal och Colby Covington är forna vänner och lagkamrater men blev bittra fiender i takt med att de etablerade sig som topprankade fighters i UFC.

De möttes i huvudmatchen på UFC 272 den 5 mars och efter fem ronder utnämndes Covington till vinnare via enhälligt domslut.

Inför matchen var stämningen hätsk mellan den forna vännerna. Masvidal har insinuerat att han attackerade sin UFC-kollega på grund av att Covington pratat om Masvidals barn. “Gamebred” Masvidal tog till Twitter på morgonen efter den påstådda attacken och refererade på nytt anledningen bakom incidenten.

– God morgon till alla förutom ni som tycker att det är okej att prata om någon barn, skrev Masvidal.


Missa inte: UFC Fight Night 205 med Ilir Latifi – Matchkort, Tider, Stream & Info


Speltips inför UFC Fight Night 205 med Ilir Latifi

I helgen kommer UFC att bege sig till Columbus, Ohio och bjuder bland annat på en efterlängtad retur signerad Ilir Latifi. Den svenska tungviktaren kommer att ta sig an den ryska veteranen Alexey Oleynik i en viktig match för dem båda. 

Latifi återvände nyligen till vinstkolumnen med en delad domslutsvinst över Tanner Boser och är nu ute efter att börja klättra uppför tungviktsrankingen.

Oleynik är dock en farlig motståndare med 76 MMA-matcher i bagaget och mängder av submissions! Efter tre raka förluster måste ryssen med största sannolikhet ta hem denna match för att få fortsätta tävla i UFC.

Varför inte satsa en slant på Latifi tillsammans med MMAnytts samarbetspartner bet365? I skrivande stund är svensken en klar favorit så visa ditt stöd genom att lägga en insats på blågult!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Colby CovingtonJorge MasvidalSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC ON ESPN 41

Marlon Vera vs Dominick Cruz


1.45 - 2.80


14 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC ON ESPN 4112
Marlon Vera vs Dominick Cruz1.452.80
Angela Hill vs Lupita Godinez3.001.40
Nate Landwehr vs David Onama2.801.40
Devin Clark vs Azamat Murzakanov2.501.57
Cynthia Calvillo vs Nina Nunes1.622.30
Gerald Meerschaert vs Bruno Silva3.401.33
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...