Därför vill Santiago Ponzinibbio inte möta Darren Till: “Oproffsig”

✅ Sågar unge engelske talangen: "Finns andra jag är mer intresserad av"

Santiago Ponzinibbio tog hem en riktigt fin seger i helgen, då han knockade Neil Magny i huvudmatchen på UFC Argentina.

Det tog därefter inte lång tid för Ponzinibbio att utmana mästaren Tyron Woodley – som meddelade att argentinaren gärna får ta en kölapp.

“Inte proffsig”

Ifall det inte blir något möte med Woodley säger Ponzinibbio att han gärna möter vinnaren mellan Rafael dos Anjos och Kamaru Usman härnäst.

Däremot har han inget intresse av att möta den andrerankade engelsmannen Darren Till. Anledningen? Ponzinibbio tycker inte att den unge talangen – som har missat matchvikten inför två av sina matcher – är proffsig nog.

– Jag anser inte att Darren Till är en proffsig atlet. Han har missat vikt några gånger, så det finns andra jag är mer intresserad av att möta, säger Ponzinibbio efter matchen mot Magny.

Darren Tills utspel efter förlusten: “Tyron Woodley inte bättre än mig”

“Han vet att jag knockar honom”

Ponzinibbio anser att det bara är en tidsfråga innan han får sin chans på Woodleys welterviktstitel. Han menar Woodley vet vad han är kapapel till och därför undviker honom.

– Han vill behålla sin titel så länge som möjligt. Han vet att jag kommer knocka honom och ta bältet om vi möts. Han vill förlänga sin tid som mästare så mycket han bara kan, och därför säger han att jag har långt kvar, avslutar argentinaren.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Darren TillSenaste Nytt

Har jobbat för MMAnytt sedan 2016 och följt sporten i över tio år.

Svara