Ponzinibbio utmanar “Cowboy” Cerrone – Vill mötas under UFC Chile

✅Har sex raka vinster ✅ UFC besöker Chile i maj

Santiago Ponzinibbio har just nu en vinstsvit på sex raka vinster och befinner sig på en #10-plats i welterviktsklassen. Trots att argentinaren tidigare utmanat Stephen “Wonderboy” Thompson så verkar det nu som att 31-åringen istället siktat in sig på en ny motståndare: helgens vinnare Donald “Cowboy” Cerrone.


Läs mer: Rapport: UFC kommer till Danmark i juli


Vill mötas i Chile den 19 maj

Den 19 maj kommer UFC för första gången att besöka Santiago, Chile och Ponzinibbio tycker att det vore en utmärkt plats för honom och Cerrone att mötas på.

Av sina sex raka vinster har Ponzinibbio avslutat hälften, det står i stark kontrast till “Cowboys” senaste resultat där han endast vunnit en av sina fyra senaste matcher och blev avslutad av både Jorge Masvidal och Darren Till.

“What a fight,” skrev Ponzinibbio om Cerrones vinst över Medeiros. [Donald Cerrone] is an impressive athlete. Let’s have a war in #UFCChile brother!”


 

Inga officiella matcher

Per dags dato har endast en match utannonserats och den har ännu en bekräftats av UFC. Det handlar om en stråviktsmatch mellan brasilianskan Poliana Botelho och japanskan Syuri Kondo.

 

Vill du se Ponzinibbio vs. Cerrone?

 

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Santiago PonzinibbioSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]