Porr- och homoskämt: Israel Adesanya och Strickland tjafsar på scen!

✔ VIDEO: UFC-mästaren och Strickland bjuder på minst sagt udda ordväxlingar! ✔ "Bro, din Pornhub är fylld med tecknat!"

Trots att UFC-mästaren Israel Adesanya ska möta Jared Cannonier i helgen så väntar en rad av hungriga utmanare på sin tur, däribland Sean Strickland!

Strickland är inbokad för att Alex Pereira under helgens storgala UFC 276 och vinnaren kan mycket väl komma att få en titelchans härnäst. Mycket fokus har legat på Pereira då han redan besegrat Adesanya två gånger i kickboxning. Under presskonferensen inför galan så gjorde dock Strickland det klart och tydligt att även han har siktet inställt på UFC-mästaren.

Under presskonferensen satt Strickland bakom Adesanya på scenen och tog tillfället i akt att bråka med “The Last Stylebender”. Adesanya är dock inte främmande för munhuggeri och gav Strickland svar på tal i en minst sagt udda ordväxling mellan UFC-stjärnorna. Här är ett utdrag från deras lilla dispyt på scen och ett klipp från presskonferensen!

– Sean Strickland: Den mannen (Pereira) var den som knockade den mannen (Adesanya). Vad var det? 2-0 mot Izzy? Är det för 2-0?

– Israel Adesanya: Såg du hela matchen?

– Strickland: Nej, jag tittar inte på matcher.

– Adesanya: Precis, gör ditt jävla jobb nästa gång.

– Strickland: Åh nej, jag gjorde mästaren arg med hans jävla frostade hårtoppar och hans lilla gay-klocka. Åh nej. Jag skojar bara. Izzy är en vilde, bror. Ingen tvekan.

– Adesanya: Vad hände innan jag gick på scenen? Jag slog dig på rumpan, som min bitch.

– Strickland: Bro, din Pornhub är fylld med tecknat. Ingen man som runkar till tecknade serier kommer någonsin att vinna mot mig. Lugna ner dig.

– Adesanya: Lyssna här, när du vinner den där matchen och när vi möts, då kommer jag knocka dig och göra en TikTok-dans på din grav.

– Strickland: Åh, fan också. Titta på den här vuxna mannen på jävla TikTok. Det kanske är det som är problemet, bror. Den här snubben är mästare. Broder, vilken dag som helst! Bror, jag kan gå ut med dig, här och nu. Just nu. Kom igen.

– Adesanya: Gör något åt ??det då… Jag slog dig på rumpan och vad fan gjorde du?

– Strickland: Hör här. Du kommer att bryta en jävla nagel. Lugna ner dig. Lugna ner dig.

– Adesanya: Jag ska krossa ditt jävla ansikte. Jag kommer att bryta min nagel i ditt ansikte. Du bör fokusera på din utmanare, annars kommer han att fucka dig också.

– Strickland: Inte som han fick dig att sova! Men nej, nej. Izzy är en bra kille. Han är en bra kille. Jag dömer inte honom för hans tecknade porr-beroende. Jag kommer inte att vara den killen.

– Adesanya: Det heter hentai. Vänj dig vid det. Det kallas hentai.

– Strickland: Det heter hentai? Jag är en vuxen man. Lugna ner dig. Jag tittar inte på tecknat.

– Adesanya: Jag gillar honom som den styvbror som jag aldrig ville ha. Vet du vad? Fokusera på den där killen. Han är en tuff motståndare. Fokuserar på honom också.UFC 276: Israel Adesanya vs Jared Cannonier + mycket mer!

Helgens UFC-gala är bara en av många händelser denna vecka! Förutom att UFC 276 bjuder på två titelmatcher så kommer även Sadibou Sy att tävla under PFL 6 då han tar sig an “Red King” Rory MacDonald! UAE Warriors 30 går också av stapeln i Abu Dhabi och där kommer Sverige att representeras trefaldigt då Ali Taleb slåss om bantamviktstiteln och Samuel Bark och Jonny Touma tävlar på matchkortet!

Ta en närmare titt på veckans galor:

 

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaSean StricklandSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC 278

Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards


1.27 - 3.75


20 Augusti | 00:00 | UFC
Till Bethard!
Välkomstsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27812
Kamaru Usman (c) vs Leon Edwards1.273.75
Paulo Costa vs Luke Rockhold1.323.35
José Aldo vs Merab Dvalishvili2.051.80
Marcin Tybura vs Alexander Romanov3.801.26
Tyson Pedro vs Harry Hunsucker1.126.25
Leonardo Santos vs Jared Gordon3.351.29
UFC-oddsen presenteras av Bethard, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...