President Donald Trump accepterar udda utmaningen – från Joe Rogan!

✔ Fyra timmar - ingen publik! ✔ Joe Rogan ifrågasätter presidentkandidaten: "Jag tror inte han klarar det"

UFC-kommentatorn Joe Rogan kom nyligen med ett udda förslag till USA:s president Donald Trump och presidentkandidaten Joe Biden.

Det var under sitt samtal med den pensionerade UFC-fightern Tim Kennedy som Rogan föreslog en debatt mellan Trump och Biden, med en ovanlig twist.

 – Först och främst så vill jag inte ha någon annan i rummet, bara vi tre, sade Rogan om hur hans debatt skulle gå till.

– Du måste också köra den live så att ingen kan redigera något och så skulle jag vilja ha dem här i timmar. Om de skulle göra det, om de båda kommer hit till Austin, redo att sitta ner och föra en debatt – så skulle jag göra det, 100 procent.


Relaterat


Donald Trump accepterar utmaningen från Joe Rogan

Kennedy kom sedan att skriva om Rogans förslag på Twitter.

 – [Debatten] skulle vara fyra timmar och utan publik. Bara de två kandidaterna, kameror och deras visioner om hur vi för landet vidare. Vem skulle vara intresserad av detta?

Det dröjde inte länge förrän han fick ett entusiastiskt svar från president Trump.

 – Jag vill!

Biden och hans team har ännu inte givit något svar men frågan är presidentkandidaten är intresserad av att komma besöka Rogans podcast.

Rogan har vid ett flertal tillfällen kommit med anmärkningar på Biden och hade följande att säga om presidentkandidatens chanser i hans ovanliga debatt.

 – Jag tror inte Biden skulle klara av det, sade Rogan.

Kategorier
Joe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...