Presskonferensen inför UFC on ESPN+1: Cejudo vs. Dillashaw

ūüé¶ VIDEO+TEXT ‚úÖ TJ Dillashaw lite mer √§n ett kilo fr√•n att klara vikten ‚úÖ Cejudo lovar att √•teruppv√§cka flugviktsdivisionen

Den sista presskonferensen inför UFC on ESPN+1, även kallad UFC Brooklyn är över. Under presskonferensen kom det självklart många frågor om TJ Dillashaws hälsa och vikt, nu när han är på väg ned en viktklass.

Dillashaw såg ut att må bra och humöret var som vanligt, han fötäljde även att han under dagen vaknade på 128 lbs (ca 58 kg), alltså endast 3 lbs (ca 1.3 kg) kvar till flugviktsgränsen för titelmatcher.

En annan fråga som varit på tapeten senaste tiden är flugvikts framtid i UFC Рnågot mästaren Henry Cejudo inte tänker låta hända. Cejudo försvarar inte bara sin tron och flugviktsdivisionen Рutan även alla flugviktare som inte är stora nog att ta sig upp till bantamvikt.

Dana White, with all due respect, let’s make a deal” sade Cejudo. “When I beat TJ on Saturday, the flyweight division stays.”

“We’ll see what happens” svarade¬†White.

MMAnytt är på plats för att täcka galan. Se till att du prenumererar på vår YouTube-kanal för att inte missa exklusiva videos från fight week!

UFC Fight Night: Cejudo vs. Dillashaw äger rum i Brooklyn, New York.

UFC Brooklyn – livestream:

G√Ö MED OCH TIPPA GALAN H√ĄR: UFC Brooklyn: Redaktionstipset

Dana White osäker på returmöte om Dillashaw vinner

Det är även många som undrar vad som kommer hända om Cejudo skulle besegra Dillashaw. Cejudo själv är intresserad av ett returmöte i bantamviktsdivisionen, men Dillashaw var snabb med att be mediemedlemmarna sluta ställa frågan Рdå han inte ser någon chans att det kommer hända.

White själv sade som vanligt att allt beror på hur matchen utspelar sig och vill inte ge frågan ett ordentligt svar.

I l√§ttviktsdivisionen m√∂ts gl√∂dhete¬†Alexander “The Great” Hernandez och¬†Donald “Cowboy” Cerrone. Hernandez attackerade Cerrone under hela presskonferensen och kallade honom bland annat en “gycklare” som √§r i hans v√§g – p√• “The Greats” resa mot l√§ttviktstronen.

Spana in hela presskonferense i videorutan ovan!

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste NyttUFC on ESPN+ 1

Stefan Romare √§r en skribent och reporter som har jobbat p√• MMAnytt sedan mitten av 2017 och har f√∂lj MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara