PRIDE-veteranen Ricardo Arona ryktas göra comeback i RIZIN

Det går nu rykten om att RIZIN är i samtal med PRIDE-fightern Ricardo Arona som inte tävlat professionellt sedan 2009. Arona har bland annat delat ring med Fedor Emelianenko och har vinster över både Dan Henderson och Wanderlei Silva.

För alla PRIDE-fans kommer nu nyheter som kan väcka sköna känslor av nostalgi. Det ryktas nämligen om att “The Prince of Jiu-Jitsu” Ricardo Arona kommer göra comeback efter mer än sju år från MMA.

Det var MMAimports som först rapporterade om nyheten och skulle den visa sig vara sann skulle det betyda att ännu en veteran återvänder till sporten.

Arona är en dekorerad jiu-jitsu-utövare och har ett matchfacit på 14-5 inom MMA. Han har bland annat mött Fedor Emelianenko och Quinton “Rampage” Jackson och har segrar över både Dan Henderson, Alistair Overeem och Wanderlei Silva i deras PRIDE-dagar.

Ännu är inget klart men det sägs att Arona kan komma att RIZIN-debutera mot Amir Aliakbari som senast förlorade mot Mirko Filipovi? i den senaste RIZIN-turneringen.

 

Skulle du vilja se Arona göra comeback?

 

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Alistair OvereemNyheterSenaste Nyttz-Fightersz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara