Assan "The Black Attack" Njie (vänster) med UFC-veteranen Brad Pickett (höger). Foto: MMAnytt / Frozenexposure.com

Q&A med Assan Njie – mannen som gick från MMA-stjärna till succéföretagare

Assan "The Back Attack" Njie gästar MMAnytts forum i ett nytt inslag av "Ask Me Anything". Gå in och ställ dina frågor - så är du dessutom med i utlottningen av NJIE-produkter till ett värde av 1000 kronor!

Nu på måndag den sjunde augusti är det dags för nästa inslag av “Ask Me Anything”forumet på MMAnytt. Denna gång är det ingen mindre än den tidigare MMA-fightern och nuvarande entreprenören Assan Njie som kommer svara på läsarnas frågor mellan klockan 20.00 och 21.00.

Forumtråden hittar du här. Har du inget konto på MMAnytt? Registrera dig via dina sociala medier eller med en epostadress genom länken nedan!

Var en av Sveriges främsta MMA-fighters

Njie var under sin MMA-karrär en av Sveriges främsta fighters. Efter att ha samlat ihop ett imponerande matchfacit på 13-2, med vinster över namn som UFC-fightern Stevie Ray, valde “The Black Attack” att avsluta karriären i maj 2012.

Vid tillfället stod han med sex vinster i rad – och hade precis vunnit welterviktsbältet i The Zone FC med en seger över den tuffe dansken Morten Djursaa.

Assan “The Black Attack” Njie. Foto: MMAnytt

Succéföretaget NIJE började ta fart

Så hur kom det sig att Njie plötsligt la handskarna på hyllan – trots att karriären pekade spikrakt uppåt? Jo, en helt annan typ av karriär hade nämligen börjat växa så det knakade…

2008 grundade han företaget NJIE Group AB, som introducerade den numera välkända aloe vera-drycken till den svenska marknaden. I takt med att verksamheten växte gick han sedan över till att vara entreprenör på heltid – och har sedan dess utvecklat andra populära produkter som proteinpuddingar och kvargsåser.

Allt med samma mål – att konsumenterna ska slippa kompromissa mellan nyttigt och gott.

Assan Njie med några av sina främsta produkter. Foto: Jack Mikrut / Dagens industri

Vinn NJIE-produkter till ett värde av 1000 kronor!

I samband med Njies Q&A har du, förutom att få dina frågor besvarade, även möjligheten att vinna produkter från NJIE till ett värde av 1000 kronor!

Allt du behöver göra är att delta i frågestunden – så är du med i utlottningen.

Vad väntar du på? Surfa in i forumtråden och ställ dina frågor redan nu!

Läs mer om företaget NJIE och deras olika produkter på www.njie.se.

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Ask Me AnythingSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...