Foto: Bellator

Medan du sov: Ex-mästaren utmanar Karl Albrektsson

✅ "Knockout eller domslut spelar ingen roll"

Rafael Carvalho mötte den otroligt erfarne Gegard Mousasi när Bellator hade sitt 200:e event. Under galan förlorade han sitt mellanviktsbälte och en vinstsvit på 15 raka matcher bröts.

Sedan dess har Carvalho gått upp en viktklass till lätt tungvikt – och nu vill han möta den senaste svensken i Bellator, nämligen “King” Karl Albrektsson.

Albrektsson gjorde sin Bellator-debut mot en annan ex-mästare, Phil “Mr. Wonderful” Davis. Tyvärr gick det inte vägen för Albrektsson som förlorade via TKO i tredje ronden.

I en intervju med MMAFighting berättar nu Carvalho att han gärna vill möta stjärnsvensken på Bellator 243. Galan går av stapeln den nionde maj och i huvudmatchen försvara Ryan Bader sitt bälte i lätt tungvikt mot Vadim Nemkov.

– Jag vill gärna möta Karl Albrektsson i mina andra match i lätt tungvikt, sade Carvalho.

– Det är en bra matchup för mig att ta mig tillbaka till vinstkolumnen. Knockout eller domslut spelar ingen roll

UFC 247: Jones vs. Reyes – Embedded avsnitt ett

Fight week har dragit igång på allvar inför PPV-galan UFC 247. I vanlig ordning släpper UFC den välproducerade Embedded-serien som följer några av de tävlande under uppladdningen.

I det första avsnittet får vi följa med Dominick Reyes, Jon Jones, Katlyn Chookagian och Valentina Shevchenko när de slipar på de sista detaljerna inför sina stora matcher.


LÄS MER: Här visar Jon Jones upp imponerande fysik – inför återkomsten


Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000.

Svara

Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...