Foto: Bellator

Medan du sov: Ex-mästaren utmanar Karl Albrektsson

✅ "Knockout eller domslut spelar ingen roll"

Rafael Carvalho mötte den otroligt erfarne Gegard Mousasi när Bellator hade sitt 200:e event. Under galan förlorade han sitt mellanviktsbälte och en vinstsvit på 15 raka matcher bröts.

Sedan dess har Carvalho gått upp en viktklass till lätt tungvikt – och nu vill han möta den senaste svensken i Bellator, nämligen “King” Karl Albrektsson.

Albrektsson gjorde sin Bellator-debut mot en annan ex-mästare, Phil “Mr. Wonderful” Davis. Tyvärr gick det inte vägen för Albrektsson som förlorade via TKO i tredje ronden.

I en intervju med MMAFighting berättar nu Carvalho att han gärna vill möta stjärnsvensken på Bellator 243. Galan går av stapeln den nionde maj och i huvudmatchen försvara Ryan Bader sitt bälte i lätt tungvikt mot Vadim Nemkov.

– Jag vill gärna möta Karl Albrektsson i mina andra match i lätt tungvikt, sade Carvalho.

– Det är en bra matchup för mig att ta mig tillbaka till vinstkolumnen. Knockout eller domslut spelar ingen roll

UFC 247: Jones vs. Reyes – Embedded avsnitt ett

Fight week har dragit igång på allvar inför PPV-galan UFC 247. I vanlig ordning släpper UFC den välproducerade Embedded-serien som följer några av de tävlande under uppladdningen.

I det första avsnittet får vi följa med Dominick Reyes, Jon Jones, Katlyn Chookagian och Valentina Shevchenko när de slipar på de sista detaljerna inför sina stora matcher.


LÄS MER: Här visar Jon Jones upp imponerande fysik – inför återkomsten


Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara


Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...