“Raging” Al Iaquinta fortsätter provocera UFC: ‘Cut me you sissys’

Al Iaquinta är på krigsstigen och inget kommer att hindra honom från att dela med sig av allt som rör sig i hans huvud. I sina senaste meddelanden uppmanar han bland annat UFC att avbryta hans kontrakt.

“Raging” Al Iaquinta (13-3-1) tog en lång paus ifrån MMA för att han var missnöjd med UFC och de pengar som han blev utbetalad. Han var öppen med sina dåliga erfarenheter med organisationen men det såg ut som att allt var på bättringsvägen när det stod klart att han skulle återvända till buren för att möta Diego Sanchez.

“Raging” Al lyckades med konststycket att avsluta Sanchez redan i första ronden men trots sin imponerande insats så tog det inte lång tid innan han hamnade i bråk med UFC igen.

Efter att det stod klart att han inte vunnit en Performance of the Night-bonus så tog han till sociala medier för att uttrycka sin besvikelse:

Han fortsatte med att ge sig på UFCs president Dana White och sedan tog han sig an både Reebok och sin före detta motståndare Kevin Lee.

Nu är “Raging” Al tillbaka och denna gång uppmanar han UFC att avbryta hans kontrakt och fortsätter sin kritik av White och Sage Northcutt:

 

Borde UFC ge Iaquinta sparken?

 

Omslagsbild: Christopher Hanewinckel-USA TODAY Sports

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Al IaquintaSenaste Nyttz-Fightersz-Klistrad artikel

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
  • A N
    5 May 2017 at 06:27

    Heja Iaquinta.

  • Svara