Alistair Overeem
Alistair "The Reem" Overeem. Foto: Patrick Jenkinson/MMAnytt

Rapport: Alistair Overeem möter topp 5-rankat motstånd under UFC 225

✅Toppmatch i tungviktsklassen ✅ Overeem går sin 61:e MMA-match

Den 9 juni kommer UFC att besöka Chicago och sakta men säkert börjar galan att ta form. Enligt rapporter från BJPenn.com så håller UFC på att boka in en tungviktsmatch mellan två av de topprankade namnen i divisionen. Det handlar om #2-rankade Alistair Overeem som sägs möta den #5-rankade Curtis “Razor” Blaydes under UFC 225.


Missa inte: Med en match kvar på kontraktet: Blaydes överväger flytt till Bellator


Har endast förlorat mot Francis Ngannou

De två topprankade tungviktarna försöker båda att klättra mot toppen men befinner sig i olika delar i sin yrkesbana. 37-åriga Overeem har haft en lång karriär där han tävlat över hela världen och samlat ihop ett matchfacit på 60 MMA-matcher, varav han vunnit 43 av dem.

27-åriga Blaydes har elva matcher som professionell fighter och mer än hälften av dem har han gått UFC där han samlat ihop fyra vinster och ett nederlag mot Francis Ngannou, samma fighter som avslutade Overeem med en brutal uppercut under UFC 218 i början av december.

I sin senaste match besegrade Blaydes MMA-veteranen Mark Hunt via domslut och tog tillfället i akt att utmana några av divisionens toppnamn, däribland Overeem.

Nu ser det ut som att Blaydes får som han önskat.

 

Overeem eller Blaydes – Vem har du som vinnare?

 

Prenumerera på MMAnytt Youtube ▶️ för fler exklusiva MMA-videos 🎥 på svenska! Klicka här: ▶️
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...