Rapport: Conor McGregor och Floyd Mayweather möts i september

Enligt Colin Cowherd på Fox Sports kommer den omsusade boxningsmatchen mellan UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor och den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr att gå av stapeln i september i år. Matchen kommer att bli en av de mest inkomstbringande någonsin, enligt Cowherd.

Ryktesfloran har varit i full gång under en längre tid och nu har den helt plötsligt fått ny fart genom ett tvärsäkert uttalande av Fox Sports medarbetare Colin Cowherd. Vi talar givetvis om en eventuell boxningsmatch mellan UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor och den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr. Den sistnämnde är för övrigt mentor åt den svenske boxaren Badou Jack.

I det senaste avsnittet av sin podcast “The Herd” säger Cowherd att han har fått uppgifter från säkra källor som gör gällande att matchen Mayweather vs McGregor kommer att gå av stapeln i september i år. Han pekar även ut Las Vegas som platsen för dramat. En av de huvudsakliga anledningarna till att Cowherd är så säker på sin sak är att det handlar om så enormt mycket pengar som den matchen skulle kunna generera till promotorn. Med största sannolikhet skulle Mayweather vs McGregor kunna bli en av de mest inkomstbringande boxningsmatcherna någonsin.

Det handlar alltså, enligt Cowherd, om ren och skär kommers. Det finns därför flera promotors som skulle ha stora intressen för en sådan pengastinn match.

“You’ve got FOX and CBS, you’ve got UFC, you’ve got boxing, you’ve got Floyd, you’ve got Conor. It’s gonna make a lot of money for people.”

Vad säger ni läsare om detta? Tror ni att McGregor och Mayweather kommer att mötas i boxningsringen i september?

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Badou JackBoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
17 Kommentarer
 • tojo77
  24 May 2016 at 11:16

  Samma gubbtjyv som sa att “kidsen tränar UFC nu för tiden”. Rykte är det snarare än en rapport. Stor skillnad.

  • JGB666
   24 May 2016 at 12:02

   Inte alls. Ett rykte kan man rapportera :)

   • tojo77
    24 May 2016 at 01:51

    Rapport: Jorden är platt. Källa: Grön gubbe från flygande tefat tycker att den ser platt ut då hens ögon är 2D.

   • tojo77
    24 May 2016 at 01:53

    Visst! Medan en rapport brukar vara liiiiite mer än ett rykte (forskningsrapport, nyhetsrapport, Aktuell Rapport var t.ex. väldigt konkret på sin tid).

  • Rymdreptilen
   24 May 2016 at 01:51

   Orkar inte forska alltför mycket i detta, men tror dessutom att det skulle handla om något som sades i en Podcast. Men visst — häftig rubrik! Det är garanterat många som tar detta som att fighten redan är bokad och klar.

  • Kenny Starfighter
   24 May 2016 at 02:49

   CLICKBAIT!

 • Nakmuay
  24 May 2016 at 11:21

  Fattar att allt handlar om pengar . Men conor blir sänkt av Diaz. Mayweather utmanar Conor på en boxningsmatch. ganska ologiskt.

  • atnek
   24 May 2016 at 04:13

   Dock viss skillnad mellan Diaz o Majvädret. Den senare är ju inte direkt känd för att ha krut i nävarna. Dessutom är Diaz en bra bit större än Floyd. Så tvivlar starkt på att Flojden skulle knocka Greger. Däremot OM, och det är ett stort ‘om’, Greger landar så kommer Mayweather få problem.
   Detta kommer dock aldrig hända om Conor nu ska gå fight i MSG i November.

   • tojo77
    24 May 2016 at 04:17

    Tror ingen tänker sig att Flöjten knockar Greger, men att han vinner tungt på poäng är troligt. Flöjt-Greger i träffar 315-26 är min tungt faktabaserade prediktion.

   • Nakmuay
    24 May 2016 at 07:26

    Jag menar mer att ja fattar inte paniken men att utmana Conor . Som kommer från en förlust Efter att han precis blivit sänkt av en bättre boxare i en mma-match . Hade ju mer logiskt att utmana Diaz om han vill bevisa ngt. Tror mayweather har stor chans att knocka honom då det är typ som att man-United möter Malmköpings if i fotboll .

    • brorsan
     24 May 2016 at 09:21

     Bättre boxare? Vetefan alltså, Diaz tog emot många av Conors vänster. Han fick mycket stryk fram tills att Conor blev träffad/skakad och han tappade orken.

     • Nakmuay
      25 May 2016 at 08:25

      sant som fan. men vi måste väga in att diaz hade 2 veckor träning innan matchen :)

  • Headown
   24 May 2016 at 08:16

   Money..

 • Frank
  24 May 2016 at 02:14

  McGregor måste ju bli av med sitt bälte i fjädervikt snart i och med att han inte försvarar det mot nån.

 • Riff
  24 May 2016 at 04:31

  Kommer troligtvis bli en match, bägge gör allt för pengar. Sen att Conor får stryk eller Floyd tar det lugnt med han är en annan sak. Nu vill Dana/Co oxå vara med på tjäna feta pengar. MoneyTalks. Men tror knappast detta året, blir i så fall nästa år. Folk kommer titta så why not!? Alla tjänar på det.
  En fråga till er, var hittar man intervjun med Lawler one to one tror jag den heter(hela), även den “nya” med Conor. Vilken sait är bäst med hela videos? Tack på förhand

 • Headown
  24 May 2016 at 08:15

  Money, money, money… Godnatt McGregor men en sömn värd 50 usd.

 • Picknickname
  24 May 2016 at 10:28

  Nu är detta bara ett rykte men OM det vore sant säger det rätt mycket om dessa två herrar. Noll stolthet för sina sporter och gör vad som helst för pengar… Inte så sexigt och av noll intresse för mig! Ärligt! Vem är ens intresserad av denna matchning???

 • Svara