Rapport: Conor McGregor och Floyd Mayweather möts i september

Enligt Colin Cowherd på Fox Sports kommer den omsusade boxningsmatchen mellan UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor och den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr att gå av stapeln i september i år. Matchen kommer att bli en av de mest inkomstbringande någonsin, enligt Cowherd.

Ryktesfloran har varit i full gång under en längre tid och nu har den helt plötsligt fått ny fart genom ett tvärsäkert uttalande av Fox Sports medarbetare Colin Cowherd. Vi talar givetvis om en eventuell boxningsmatch mellan UFC:s fjäderviktsmästare Conor McGregor och den obesegrade boxningsvärldsmästaren Floyd Mayweather Jr. Den sistnämnde är för övrigt mentor åt den svenske boxaren Badou Jack.

I det senaste avsnittet av sin podcast “The Herd” säger Cowherd att han har fått uppgifter från säkra källor som gör gällande att matchen Mayweather vs McGregor kommer att gå av stapeln i september i år. Han pekar även ut Las Vegas som platsen för dramat. En av de huvudsakliga anledningarna till att Cowherd är så säker på sin sak är att det handlar om så enormt mycket pengar som den matchen skulle kunna generera till promotorn. Med största sannolikhet skulle Mayweather vs McGregor kunna bli en av de mest inkomstbringande boxningsmatcherna någonsin.

Det handlar alltså, enligt Cowherd, om ren och skär kommers. Det finns därför flera promotors som skulle ha stora intressen för en sådan pengastinn match.

“You’ve got FOX and CBS, you’ve got UFC, you’ve got boxing, you’ve got Floyd, you’ve got Conor. It’s gonna make a lot of money for people.”

Vad säger ni läsare om detta? Tror ni att McGregor och Mayweather kommer att mötas i boxningsringen i september?

Upplev MMA av toppklass - köp biljetter till Superior Challenge 20 den 7 december!
Kategorier
Badou JackBoxningConor McGregorFloyd MayweatherNyheterSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Senaste kommentarerna
Omröstning

Kommer Alexander Gustafsson göra MMA-comeback?

Loading ... Loading ...