Foto: Per Haljestam-USA TODAY Sports

Rapport: Klart att Reza ”Mad Dog” Madadi hoppar in under UFC Stockholm

Det ser ut som att Reza Madadi kommer hoppa in som ersättare för Mairbek Taisumov och delta under UFC Stockholm den 28 maj, det rapporterar Sportbladet

Skadorna har regnat tätt den senaste tiden och en av matcherna som blivit inställd är Mairbek Taisumov vs. Joaquin Silva som skulle tagit vid under UFC Stockholm den 28 maj i Globen.

Den inställda matchen har dock öppnat upp en spännande möjlighet för en annan fighter: Reza ”Mad Dog” Madadi. Likt Oliver Enkamp hoppar Madadi in som ersättare och deltar under UFC Stockholm, en match som också kommer markera hans allra sista MMA-kamp i karriären.

Det är Sportbladet som har tagit del av uppgifter om att det är Madadi som får chansen att möta Silva inför den svenska hemmapubliken och vi väntar fortfarande på bekräftelse från Allstars-fightern.

”Mad Dog” MMA-debuterade i 2012 och har sedan dess gått 19 matcher i buren varav 14 har slutat i vinst för 38-åringen från Stockholm. Efter att han skrev kontrakt med UFC har han varvat förluster med vinster och i sin senaste match förlorade han via enhälligt domslut mot irländaren Joe Duffy.

Kort därefter gav han besked att han tänkte lägga handskarna på hyllan och vädjade om en sista fight i sin hemstad. Nu ser det äntligen ut som att Madadi får sin önskan uppfylld.

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
UFC Stockholmz-Senaste Nytt
2 Kommentarer
 • Profilbild på Headown
  Headown
  19 maj 2017 at 08:39

  Kul, krig Reza!

 • Profilbild på Alex Buxbom
  Alex Buxbom
  19 maj 2017 at 09:16

  YES!!! KRIG Reza! Du är bäst!

 • Svara