Rapport: Klart att Reza “Mad Dog” Madadi hoppar in under UFC Stockholm

Det ser ut som att Reza Madadi kommer hoppa in som ersättare för Mairbek Taisumov och delta under UFC Stockholm den 28 maj, det rapporterar Sportbladet

Skadorna har regnat tätt den senaste tiden och en av matcherna som blivit inställd är Mairbek Taisumov vs. Joaquin Silva som skulle tagit vid under UFC Stockholm den 28 maj i Globen.

Den inställda matchen har dock öppnat upp en spännande möjlighet för en annan fighter: Reza “Mad Dog” Madadi. Likt Oliver Enkamp hoppar Madadi in som ersättare och deltar under UFC Stockholm, en match som också kommer markera hans allra sista MMA-kamp i karriären.

Det är Sportbladet som har tagit del av uppgifter om att det är Madadi som får chansen att möta Silva inför den svenska hemmapubliken och vi väntar fortfarande på bekräftelse från Allstars-fightern.

“Mad Dog” MMA-debuterade i 2012 och har sedan dess gått 19 matcher i buren varav 14 har slutat i vinst för 38-åringen från Stockholm. Efter att han skrev kontrakt med UFC har han varvat förluster med vinster och i sin senaste match förlorade han via enhälligt domslut mot irländaren Joe Duffy.

Kort därefter gav han besked att han tänkte lägga handskarna på hyllan och vädjade om en sista fight i sin hemstad. Nu ser det äntligen ut som att Madadi får sin önskan uppfylld.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
2 Kommentarer
 • Headown
  19 May 2017 at 08:39

  Kul, krig Reza!

 • Alex Buxbom
  19 May 2017 at 09:16

  YES!!! KRIG Reza! Du är bäst!

 • Svara