Rapport: UFC kommer till Danmark i juli

✅ UFC uppges göra sin Danmark-debut ✅ Perfekt chans för svenska fighters

Det ser ut som att UFC äntligen kommer att besöka Danmark, det rapporterar MMA-sidan Combate i en artikel som bekräftar uppgifterna om att organisationen också kommer göra sin debut i Chile.

UFC besöker Danmark för första gången

Enligt Combate så står det klart att UFC kommer att besöka Rio de Janeiro, Brasilien den 12 maj, en vecka innan organisationen beger sig till Santiago, Chile för första gången.

Efter Chile och Brasilien så kommer UFC även att besöka Europa på nytt men ännu är det inte klart exakt var galan kommer att hållas. Ännu har inga matcher bekräftats men ihärdiga rapporter hävdar att UFC fortfarande försöker få till en supermatch mellan de regerande mästarinnorna Cristiane “Cyborg” Justino och Amanda Nunes.

Combate kunde också avslöja att UFC planerar att göra sin efterlängtade debut i Danmark i juli. Organisationen har per dags dato två galor planerade under juli: UFC 226: Miocic vs. Cormier och The Ultimate Fighter-finalen, två galor som körs under samma helg.

UFC Danmark skulle bjuda på ett bra tillfälle för svenska fighters att visa upp sina talanger på skandinavisk mark. Vågar vi hoppas på att Alexander Gustafsson bokas in inför galan?

Gör som de svenska UFC-stjärnorna: Testa 💊 vitaminshots. Klicka här och läs mer!
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
UFC ODDS
UFC Fight Night: Costa vs. Vettori: söndag 04:0012
Paulo Costa vs Marvin Vettori2.201.70
Grant Dawson vs Rick Glenn1.393.65
J. Rose Clark vs Joselyne Edwards1.772.10
Alex Caceres vs Seung Woo Choi3.331.35
Dwight Grant vs Francisco Trinaldo2.061.80
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...