Rapport: Woodley och Covington kommer att leda nästa TUF-säsong

Det kommer nu rapporter om att Tyron Woodley och Colby Covington kan komma att leda den nya säsongen av The Ultimate Fighter.

UFC håller just nu på att planera den tjugosjätte säsongen av The Ultimate Fighter och nu kommer det rykten om vilka tränarna ska vara denna gång. Det är sportjournalisten Farah Hannou som hävdar att organisationen tittar på möjligheten att ha med welterviktsmästaren Tyron Woodley och topprankade Colby Covington som säsongens två motståndare.

Woodley kommer genomgå en operation

Woodley avslöjade idag att han kommer att genomgå en axeloperation och med tanke på den tidsram inför inspelningen av The Ultimate Fighter så skulle det passa bra för honom.

Welterviktsmästaren Woodley har inte förlorat sedan mitten av 2014 och har försvarat sin titel tre gånger, nu senast mot Demian Maia.

Covington har i sin tur fem raka segrar och besegrade även han Maia i sin senaste match. “Chaos” Covington har dock gjort sig mer av ett namn utanför buren då han bland annat hamnat i bråk med den före detta tungviktsmästaren Fabricio Werdum och fick en boomerang (!) kastad i ansiktet.

Skulle Woodley och Covington bokas in så kommer en match mellan dem att ta vid i juli. Vart det lämnar helgens vinnare av Robbie Lawler vs. Rafael dos Anjos förtäljer dock inte ryktena.

 

Skulle du vilja se Woodley och Covington som tränare?

 

Relaterat:

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...