Rappstjärnan och UFC-fightern i storbråk: “Spöar skiten ur dig”

✅ Hip hop-artisten kan ha gett sig in i ett bråk med helt fel person ✅ Får svar på tal från "The Hangman"

MMA och hip hop har länge varit sammankopplade. Exempelvis har den forne UFC-mästaren Tyron Woodley både spelat i NWA-filmen Straight Outta Compton och även spelat in en egen hip hop-låt. Rapplegendaren Snoop Dogg har agerat gästkommentator för Dana Whites Tuesday Night Contender Series och 50 Cent har varit inblandad med Bellator.

RELATERAT: 

Det är dock sällan hip hop-artister börjar bråka öppet med MMA-fighters – fram till att rapparen Wale gav sig på en av Nya Zeelands bästa fighters. Wale skrev till mellanviktaren Israel Adesanya om en filmidé, varpå Hooker frågade vem han var.

Detta ledde till att Wale postade en av många bilder på Hooker från sin förlust mot Edson Barboza.

Detta ledde till ett hätskt meningsutbyte mellan herrarna.

Hooker är vän och träningskamrat till den topprankade mellanviktaren Adesanya, som går match om interimtiteln i mellanvikt på UFC 236. Efter en ojämn UFC-karriär som fjäderviktare flyttade Hooker upp till lättvikt år 2017. Han radade upp hela fyra raka segrar på avslut, inklusive knockouter över veteranerna Ross Pearson och Jim Miller.

LÄS OCKSÅ: 

Han fick sedan sin största match hittills; ett möte med topprankade Barboza i den delade huvudmatchen på UFC on FOX 31. Hooker visade mycket hjärta och kämpaglöd, han hyllades av fans världen över för sin insats – men blev besegrad via teknisk knockout i den tredje ronden.

Kategorier
Senaste NyttUFC

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara