Hård kritik mot UFC-domaren – efter blodiga matchen: “Fruktansvärt!”

✔ UFC-fightern: "Någon kommer att bli allvarligt skadad på grund av honom!"

I den första matchen under helgens UFC-gala såg vi tungviktarna Serghei Spivac och Jared Vanderaa, men domaren fick mycket av uppmärksamheten – av helt fel anledningar.

“Polar Bear” Spivac, som är den mer erfarna tungviktaren av de två, dominerade matchen från början till slut. Han kontrollerade avståndet och fick snabbt ner Vanderaa på marken.

“Polar Bear” följde sedan upp med våldsamma slag mot både kropp och huvud samt försökte avsluta matchen via submission ett flertal gånger.

I den andra ronden tog Spivac över fajten helt när han återigen tog ner Vanderaa och började utöva sin brutala ground & pound. Vandeera kunde inte försvara sig mot slagen och blev bara allt mer blodig desto längre ronden pågick.

“Polar Bear” Spivac vann slutligen via TKO och lämnade Vanderaa blodig i buren. Nu rasar fans på sociala medier och tycker att domare Chris Tognoni stoppade matchen alldeles för sent!

Reaktioner på UFC-domaren


HETAST JUST NU


Sergei Spivac fortsätter imponera

Detta var Spivacs andra raka seger i UFCs tungviktsdivision. Med bara 26 år fyllda ser han bara bättre och bättre ut för varje gång han kliver in i oktagonen. Det kommer bli intressant att se hur har presterar när han tar sig närmare toppen av viktklassen.

I sin senaste match mötte han Carlos Felipe i juli i fjol. Det var en jämn kamp som gick alla ronder ut men till slut var det Spivac som visade sig ha gjort tillräckligt för att kamma hem vinsten via ett majoritetsbeslut.

Spivac håller även en vinst över Tai Tuivasa som var hans första seger i organisationen. “Polar Bear” har nu ett totalt matchfacit på 12-2 och är 3-2 i UFC.

Kategorier
Jared VanderaaNyheterSenaste NyttSergei Spivac

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara