Sjukaste knocken i år? Se det GALNA snurr-slaget här!

✅ Flerfaldige mästaren bjöd på utklassning i Bellator ✅ Är det här årets fetaste knockout?

Raymond Daniels är en dekorerad kickboxare med flera mästartitlar på meritlistan. Men efter lördagskvällens Bellator Birmingham lär allt fler få upp ögonen för honom som MMA-fighter.

Den 39-årige amerikanen försökte ge sig in i MMA för första gången sommaren 2008, men förlorade proffsdebuten mot Jeremiah Metcalf i Strikeforce. Den här gången – nästan elva år senare – hade han inte kunnat hoppats på ett bättre resultat.

Fintade snurrspark – sedan kom plötsliga högern

Daniels ställdes mot den brittiske debutanten Wilker Barros och utklassade honom först genom fyra första minuter – innan han bjöd på en av de mest spektakulära MMA-knockouterna någonsin.

“The Human Highlight Reel,” som han av goda skäl kallas, sänkte först Barros med en snurrspark mot kroppen. Därefter fintade han ännu en spark genom att snurra två varv – bara för att drämma till motståndaren med en stenhård högerslägga istället

Se för dig själv i klippet nedan – knocken sker 4:30 in i videon (via Twitter):


RELATERAT: JAAA! Svensken kör över UFC-veteranen – avslutar efter blodig match!


Bjöd Raymond Daniels precis på årets bästa knockout hittills? Kommentera!

Kategorier
BellatorSenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara