Reportern rejält uppläxad efter att han kallat MMA-fightern för “en vacker kvinna”!

✔ PFL-mästarinnan tar sin motståndare i försvar: "Respektlöst!"

MMA-mästarinnan Kayla Harrison må vara inbokad för att ta sig an Genah Fabian under PFL 8 om några dagar, men hon tänker inte låta någon agera respektlös mot henne för det!

Under gårdagens mediasamtal kallade en reporter Fabian för “en vacker kvinna” och ställde sedan en helt orelaterad fråga. Fabian började med att rätta reporterns felaktiga uttal av hennes namn och svarade sedan artigt på hans fråga.

Harrison var dock märkbart irriterad över reporterns sätt att uttrycka sig på. När hon fick tillfälle valde hon att läxa upp den intet ont anande mannen.

 — Hey, jag har en fråga till dig, började Harrison. Om du intervjuar en kille, efter att du uttalat hans namn fel skulle du då säga, “Hey förresten, du är en riktigt snygg kille men du kan också slåss…”

— Skulle du säga det till en kille? Nej! Du baserar ditt samtal med dem utifrån deras förmågor och från dem som människa. Du säger inte, ”Åh, du är en vacker man.” Det är ganska respektlöst gjort. Hon är ett proffs.

Reportern bad om ursäkt och försökte förklara sig, men Harrison var inte imponerad. Fabian satt själv tyst och log åt att hennes kommande motståndare försvarat henne. Du kan se ordväxlingen här nedan.

Harrison tog senare till Twitter för att säga att hon inte menade något illa med sina kommentarer.

 —  Till reportern som jag konfronterade idag, skrev Harrison. Jag vill bara säga att jag vet att du inte är en ond kille. Det var inte personligt mot dig och jag hoppas att du vet det. Jag skickar dig goda vibbar!

PFL 8 kommer att säga rum natten mellan torsdag och fredag (svensk tid). Matchkortet bjuder på tio MMA-matcher där vinnarna vinner poäng och avancerar mot en slutgiltig prispott på 1 miljon dollar, ca 8,6 miljoner kronor.


HETAST JUST NU


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
PFLSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...