Reporterns fråga får UFC-chefen att bjuda på närmare en halv miljon kronor!

✔ Dana White på gott humör efter galan: "Såg helt otrolig ut!"

Efter varje UFC-gala delas det oftast ut fyra bonusar till de atleter som utmärkt sig lite extra i oktagonen.

Redaktionstipset - UFC Vegas 61

Ilir Latifi - Alexey Oleynik
1.57 - 2.50
18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

Beloppet ligger vanligtvis på $50,000 (ca. 434 000 kronor) men den senaste tiden har organisationen ibland valt att höja beloppet till $75,000 (ca. 651 000 kronor).

Under helgens UFC 265: Lewis vs Gane låg dock bonusbeloppet på sin vanliga summa, men det verkar som att UFC hade svårt att välja ut sina vanliga fyra bonusvinnare bland kvällens många imponerande insatser.

När UFC-chefen talade till media efter galans slut så avslöjade dem att de valt att belöna fem fighters med bonusbeloppet. Rafael Fiziev vs. Bobby Green vann Fight of the Night medan Vicente Luque, Jessica Penne och Miles Johns fick Performance of the Night-bonusar.

Veteranreportern John Morgan fick som vanligt första frågan under presskonferensen och ifrågasatte White när han fick micken.

 — Jag är förvånad över att Ciryl Gane inte fick en Performance-bonus, men jag antar att han har större lönecheckar på gång ändå?

White började direkt att skruva på sig och skyllde på att det var Sean Shelby (UFC:s matchmäklare) som tagit beslutet. Sedan bestämde sig White för att bjussa den franska storvinnaren på bonusbeloppet.

 — Fuck it, han får $50,000 han också, sade UFC-chefen. Bra jobbat John Morgan, du får all cred för den!

Gane kan därmed tacka Morgan för att en extra check på närmare en halv miljon kronor dimper ned i brevlådan inom några månader!HETAST JUST NU


UFC-chefen är mer än nöjd med helgens resultat

UFC och Dana White blev kritiserade för beslutet att låta Lewis och Gane slåss om interimbältet endast fyra månader efter att Francis Ngannou korats till ny divisionsmästare.

White har dock stått på sig och med facit i hand tyckte UFC-chefen att allting gick över all förväntan.

 — Det är galet, sade White på presskonferensen efter UFC 265. Vad jag älskar var att inför den här matchen så sa jag till alla, och detta är helt sant, vi har två av världens bästa tungviktare som slåss mot varandra. Du har killen som besegrade Francis Ngannou, eller hur? Och sen en kille som är obesegrad och har hela bakgrundshistorien… Denna match var väldigt kritiserad. Det skapade ett stort intresse. Ciryl Gane gick ut där och såg helt otrolig ut.

Med tanke på att både Ngannou och Gane representerat Frankrike i buren så vore ett drömscenario att ha titelmatchen där.

MMA var länge olagligt i Frankrike, men det har nu förändrats. Det öppnar upp möjligheter för White och UFC inför en kommande titelmatch i tungviktsklassen.

 — Vi har arbetat länge med att få med Frankrike, sade White. Frankrike är öppet nu och vi har precis fått ett tv-avtal i Frankrike. Nu är vi här. Vad man vill göra när man antingen bygger upp fighters eller sätter ihop matcher är att ha de bästa killarna som slåss mot varandra. Det blir inte bättre än så här. Du hade inte kunnat hitta på något bättre än detta. Man hade inte ens kunnat skriva detta. Jävla Vince (McMahon, WWE-chefen red. anm.) hade inte kunnat skriva ett bättre manus för allt detta. Det är vackert!

 

Ilir Latifi vs Alexey Oleynik

 

1.57 – 2.50

 

1 Oktober | 00:00 | UFC Vegas 61


 

Till COMEON!
Oddsbonus: 1000 kr!

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement
Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Ciryl GaneDana WhiteSenaste Nytt

Matias Andres är en skribent som reser runt i Sydostasien, tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera ett ohälsosamt förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara