“Respektlöst” Elon Musk svarar UFC-fightern – efter udda utmaningen!

✔ Elon Musk ber om förlåtelse

Elon Musk blev säkerligen överraskad när hans namn kom på tal under UFC 262.

I helgen tog Beneil Dariush hem karriärens största vinst då han dominerade Tony Ferguson och slutligen vann via domslut. “Benny” Dariush har nu sju raka vinster och fortsätter klättra uppför UFC:s officiella ranking mot toppen.

Han kom dock att överraska under sin segerintervju. Han sade nämligen till veteran-kommentatorn Joe Rogan att han ville ta tillfälle i akt att utmana entreprenören Musk, som bland annat äger bilmärket Tesla, INC.

 — Joe, jag utmanar din kompis Elon, skrek Dariush. Elon Musk! Var är min bil, bro? Jag har väntat i sex månader! Vi väntar barn, jag behöver en bra bil! Jag måste skydda min dotter! Kom igen Elon, ge mig min bil!

Under presskonferensen efter galan så utvecklade Dariush sina tankegångar.

 — I december beställer jag min [Tesla] bil, förklarade Beneil. Jag beställde den säkraste bilen, den bästa bilen för min gravida fru, och jag väntar fortfarande! Elon, bro, vad är grejen, man? Du sa mars till mig, vi är snart i juni. Jag vill ha min bil. Kom igen kompis. Jag är ett stort fan, men det här är respektlöst.HETAST JUST NU


Elon Musk ger svar på tal

Det är inte första gången som Elon Musk får kritik för sitt företags problem med att leverera sina bilar i tid. Många kunder har vittnat om framflyttade leveransdatum, men Dariush kan komma att få hjälp på den fronten.

Musk, som nyligen blev utnämnd till att sitta i styrelsen för UFC-ägarna Endeavor, tog till sociala medier för att ge Dariush svar på tal.

 — Kommer snart, svarade Elon Musk på Twitter. Förlåt för förseningen.

Förhoppningsvis så får Beneil sin bil inom kort. Det skulle isåfall än en gång bevisa hur viktigt det är att använda sin segerintervju till att få vad man vill.

Oavsett om man vill slänga en känga till en biltillverkare, en sponsor-representant man inte tycker om eller om man vill skicka en kärleksförklaring till en popstjärna.

📈 Kolla in helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Beneil DariushSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC on ESPN: Font vs. Aldo12
Rob Font vs José Aldo1.652.30
Brad Riddell vs Rafael Fiziev1.921.92
Jimmy Crute vs Jamahal Hill1.562.50
Matt Brown vs Bryan Barberena2.501.56
Clay Guida vs Leonardo Santos2.501.56
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...