Resultat från Rizin 1 i Japan

Rizin Fighting Federations gala Rizin 1 i Japan, där vår svenske fighter Kalle Albrektsson fightas i den delade huvudmatchen, håller på som bäst. Men MMAnytt kan redan nu presentera flera av resultaten från galan. Så håll till godo så länge. Här kommer de. Några resultat från Rizin 1, alltså.

Rizin 1 är galan som just nu går av stapeln i Nagoya i Japan, där den svenske fightern Kalle Albrektsson, som fightas i lätt tungvikt, snart kommer att möta ryssen Vadim Nemkov i den delade huvudmatchen, vilket MMAnytt har kunnat rapportera om tidigare. I galans huvudmatch möts Jiri Prochazka och Kazuyuki Fujita.

Men redan nu kan MMAnytt presentera ett flertal färdiga resultat från galan. Så håll tillgodo för här kommer resultaten från de färdiga fighterna på matchkortet. Uppgifterna är hämtade från Sherdog.

Gabi Garcia besegrade Anna Malyukova på submission (armbar) i andra ronden.
Daron Cruickshank besegrade Shinji Sasaki på TKO (sparkar) i första ronden.
Kirill Sidelnikov besegrade Chris Barnett på delat domslut.
Hisaki Kato besegrade Yuta Watanabe på TKO (slag) i första ronden.
Kanako Murata besegrade Natalia Denisova på enigt domslut.

Hur tror ni läsare att det kommer att gå för Kalle Albrektsson i hans premiärmatch för Rizin?

Kategorier
Karl AlbrektssonNyheterPancrase GymRizin Fighting FederationSenaste NyttZ-Klistrad artikel

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara