Resultaten från UR Fight med Michael Bisping och Chael Sonnen

Samtliga resultat från gårdagens uppvisningstävligt UR Fight, med bland annat mellanviktaren Michael Bisping och pensionerade mellanviktaren Chael Sonnen.

I söndags var det dags för uppvisningstävlingen, UR Fight, med bland annat pensionerade mellanviktaren Chael Sonnen mot UFC-aktiva Michael Bisping i rampljuset. Evenemanget sändes via pay-per-view och utspelade sig i Celebrity Theatre i Phoenix, Arizona. Då mötet mellan Sonnen och Bisping var en grapplingtävling så var submission det enda sättet att avsluta en match på.

Sonnen och Bisping möttes för första gången år 2012 då Sonnen segrade på enhälligt domslut, vilket Bisping hade svårt att acceptera. Det gick dock inte mycket bättre denna gång då mötet mellan de två slutade oavgjort. Det var en långsam match mellan Bisping, som vägde in sig på 95kg och Sonnen som nästan 10 kg tyngre gick in i mötet vägande 104kg. De första två ronderna spenderade de två mestadels på fötterna med några slag, cirklande i oktagonen och interagerande med publiken. Vid en punkt började åskådarna ropa “USA!”, varpå Bisping tog ut sitt munskydd med den brittiska flaggan på för att tysta ner dem. Sonnen åstadkom till slut en takedown med endast 45 sekunder kvar av matchen, vilket dock inte resulterade i någonting.

Efter det oavgjorda resultatet så bad Bisping om ursäkt till fansen för en långsam match, medan Sonnen berömde Bisping för hans nyliga seger mot Anderson Silva och meddelade att han anser att Bisping borde få nästa chans på bältet. Vilket som bekant Luke Rockhold just nu innehar och kommer försöka försvara för första gången i juni, mot den forne mellanviktsmästaren Chris Weidman.

Kvällens huvudmatch var i boxning mellan Roy Jones Jr och ett fan som vunnit en tävling men dessutom är proffs inom MMA, Vyron Phillips, Jones Jr gick segrande ur matchen, vilket knappast kändes förvånande.

Kvällens MMA-möte stod veteranerna Shannon Ritch och Mavrick Harvey för, vilket Ritch avslutade redan 1.32 in i första ronden, med ett rear naked choke.

Kvällens fjärde och sista matchning var i fribrottning (pro wrestling) mellan Rey Mysterio och Kurt Angle. Mysterio var den som tog hem den segern, med lite hjälp av den amerikanska rapparen Riff Raff.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara