Reza Madadi känner sig rånad efter helgens nederlag: “Våra svenska domare suger”

Det gick inte hela vägen för Reza Madadi trots att han stod för en imponerande insats då han hoppade in som ersättare och mötte Joaquin Silva. Efteråt var "Mad Dog" mer än besviken över resultatet.

Det var en mycket besviken Reza Madadi som lämnade Globen efter helgens UFC-förlust mot Joaquin Silva. Trots att han hoppade in som ersättare med väldigt lite förberedelse så bjöd han fansen på en imponerande insats som många trodde skulle räcka ända fram.

Efter tre ronder stod det dock klart att domarna tyckte att brasilianaren Silva gjort tillräckligt för att säkra vinsten via delat domslut (29-28, 28-29, 29-28). Efter förlusten tog han en prat med ViaPlay och delade med sig av sina tankar:

Det är förjävligt. Man får inte göra så där. Vad fan. Ta hellre på er luvor att gå in på en bank och råna, det är finare. Hur kan ni göra så här mot folk? Jag lägger varje minut av mitt liv på det här. Att komma hit och bli rånad på det här sättet, på hemmaplan… Jag har blivit bortdömt förut utomlands, men fan, jag är svensk. Jag ska inte bli bortdömd på det här sättet, sade “Mad Dog”.

Enligt “Mad Dog” hade han gjort mer än tillräckligt för att ta hem vinsten då han säkrade nedtagningar och höll sig aktiv på mattan:

Jag hade det till 100 procent! Säg mig en rond jag inte hade! Jag tog ner honom nästan varje rond, jag slår på honom både liggande och stående. Och så ska jag bli bortdömd? Kom igen!

😉👊🏽#rezamadadi #rezamaddog #jabb

A post shared by Reza Madadi (@rezamaddog) on

Kan ha varit karriärens sista match

Madadi och Silva rök nästan ihop under invägningarna inför galan och de tog med sig känslorna in i buren. Innan matchen hade “Mad Dog” insinuerat att det eventuellt skulle bli hans sista MMA-match men efter helgens besvikelse är han inte helt säker på framtiden.

En sak är dock säker: han är inte glad över domarnas insats och när får frågan om han fått någon förklaring svara Madadi:

Nej. Förutom att våra svenska domare suger, det är vad jag kan säga.

Jag ville verkligen avsluta min karriär hemma med en fin vinst. Jag får gå och ta en funderare nu på vad som händer.

 

Tycker du att Madadi ska pensionera sig?

 

 

Kategorier
Senaste NyttUFC Stockholm

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Phnom Penh, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]
En kommentar
 • Richard Eves
  29 May 2017 at 05:53

  Jag vet inte Reza men jag tyckte det var verkligt jämnt men att han kändes lite farligare och gjorde mer intryck stående och skakade av sig all brottning. Knapp vinst till honom, det var verkligen inget rån. Och skrämma fröknar och tanter på banker är verkligt ofint och omanligt. ;)

 • Svara


  Senaste kommentarerna
  Omröstning

  Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

  Visa resultat

  Loading ... Loading ...