Ringtjejen Arianny Celeste ger Khabib svar på tal: “Respektera mig”

✔ Celeste är en äkta UFC-veteran: "Femton år av hårt arbete, engagemang och tid"

Den före detta UFC-mästaren Khabib Nurmagomedov skapade stort ståhej när han delade med sig av sina åsikter kring ringtjejer.

Det var i samband med en pressträff som “The Eagle” Nurmagomedov blev tillfrågad om dessa lättklädda damer. Frågan var ställd i anknytning till att Khabib valt att inte ha ringtjejer närvarande under sina galor på Eagle Fighting Championship.

Han kallade ringtjejer för “kampsportens mest onödiga personer” och sade att dem var en förlegad del av sporten. Khabib sade även att de lättklädda tjejerna gjorde honom obekväm när han satt med sin pappa och att de endast var där för att bli objektifierade.

Khabib sade aldrig att ringtjejer bör förbjudas eller att hans åsikter borde gälla för andra organisationer, utan förklarade istället sitt val att inte ha dem närvarande under sina egna galor.

 — Jag är inte emot det, sade Khabib om ringtjejer. Om du vill så kan du göra det, men tvinga inte mig att göra det. Det finns platserna för det. Jag tycker inte att vi ska blanda allt. Detta är min privata åsikt.


HETAST JUST NU


Khabib får svar på tal från UFC:s ringtjejer

Khabibs kommentarer delade fansen, minst sagt!

Det var många som höll med om hans åsikter medan andra försvarade ringtjejerna och sade att dem var del av kampsportskulturen. Khabibs uttalanden fick självklart även reaktioner från några av UFC:s mest välkända ringtjejer.

De flesta var gjorda med glimten i ögat, som Brittney Palmer som postade en meme från Khabibs ärkerival Conor McGregor:

Arianny Celeste, som jobbat för UFC sedan 2006, skrädde dock inte med orden. På Instagram svarade hon på kritiken och krävde att bli respekterad.

 — Jag har arbetat över femton år i den här branschen och lärt mig att det är lättare att helt enkelt INTE BRY SIG, skrev Celeste. I femton år har vi varit mer än bara ringtjejer. Vi har ägnat tid åt att marknadsföra UFC och givit både kärlek och tid till våra fans genom att turnera över hela världen och göra personliga framträdanden. Och även om världen är väldigt annorlunda just nu så kan jag fortfarande känna energin och kärleken varje gång vi gör en show med en publik. Det har tagit mig femton år av hårt arbete, engagemang och tid för att bli:
– En bad ass, oberoende och förmögen kvinna.
– En fastighetsinvesterare och ägare av tre bostäder, varav en är belägen i Los Angeles, vilket är dyrt som fan.
– En kvinna som inte är rädd för att ta risker och bygga min framtid.

— Du kan kalla oss onödiga, men för människor som jobbat så hårt som jag så biter det inte. Mitt liv är alldeles för bra för att ska bli ledsen. Du behöver inte gilla mig, men du kommer att respektera mig. Sist men inte minst, berätta för mig varför journalister inte har något bättre att prata om än ringtjejer? Det måste finnas bättre saker att fråga om. Nästa ämne, tack!


📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Senaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC Fight Night 20012
Jack Hermansson vs Sean Strickland2.801.45
Alexis Davis vs Julija Stoliarenko1.502.70
Sam Alvey vs Phil Hawes3.751.28
Chidi Njokuani vs Marc-André Barriault2.101.72
Hakeem Dawodu vs Michael Trizano1.572.50
Shavkat Rakhmonov vs Carlston Harris1.363.25
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...