Robbie Lawler möter före detta lättviktsmästaren i Winnipeg

Robbie Lawler möter Rafael dos Anjos i huvudmatchen den 16:e december i Winnipeg.

Vi har inte sett Robbie Lawler i buren sen den jämna matchen mot Donald Cerrone i juli. Idag släppte UFC ett pressmeddelande där de bekräftade “Ruthless” nästa match. Lawler möter nu förre lättviktsmästaren Rafael dos Anjos i huvudmatchen på UFC Fight Night: Lawler vs. Dos Anjos den 16:e december.

Lawler är en knockoutmaskin som har medverkat i några av de mest minnesvärda matcherna i UFC:s historia. Under sin tid på tronen samlade han på sig legendariska vinster mot både Rory MacDonald och Carlos Condit. Efter att ha förlorat sin titel mot Tyron Woodley kom Lawler tillbaks till vinstkolumnen efter matchen mot Cerrone.

Dos Anjos är obesegrat sedan flytten till welterviktsklassen tidigare i år. Han cementerade sin plats i toppen efter en imponerande vinst över Tarec Saffiedine, som han följde upp med en submissionvinst mot Neil Magny redan i första ronden.

Rafael dos Anjos – Foto: Perry Nelson-USA TODAY Sports

Matchkort för UFC Fight Night: Lawler vs. dos Anjos

 

 

 

Kategorier
Robbie LawlerSenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara