Robert Whittaker sågar Israel Adesanya: “Hans prestation var medelmåttig”

✔ "Han är definitivt ingen gud" ✔ VIDEO: UFC-mästaren svarar hånfullt!

Forne UFC-mästaren Robert Whittaker anser att mellanviktskungen Israel Adesanya inte hade sin bästa dag på jobbet i matchen mot Marvin Vettori.

I en intervju med The Daily Telegraph analyserade Whittaker UFC-mästarens senaste fajt.

– Du kan se att [Adesanya] inte är oöverkomlig i matchen mot Vettori, sade Whittaker. Jag tycker faktiskt att hans prestation var medelmåttigt. Han gjorde inte mer än vad han behövde. Vilket är en bra inställning, men det placerar dig inte i riket bland gudarna. Han är definitivt ingen gud. Han är en bra fajter, men inte så bra som han tror.

Efter matchen mot Vettori på UFC 263 utmanade Adesanya den före detta mellanviktsmästaren Whittaker till en returmatch.

När Whittaker skulle försvara bältet mot Adesanya i oktober 2019 såg “The Last Stylebender” ut att vara på en annan nivå. Adesanya knockade Whittaker i andra ronden, men var nära på att avsluta matchen redan i första.

– Jag förstår varför han har setts som oåtkomlig, och att vara på en annan nivå än alla andra. Men efter hans förlust mot [Jan Blachowicz] och hans medelmåttiga prestation mot Vettori tycker jag inte han ser så oåtkomlig ut som alla tror, sade Whittaker.

– Jag är en annan fajter nu. En annan person. Och jag vet att jag har verktygen som krävs för att slå honom. Så jag ser fram emot att se vad som händer senare i år, fortsatte Whittaker.


HETAST JUST NU


Israel Adesanya svarar Whittaker

Adesanya missade inte Whittakers analys om honom och gick till sociala medier för att ge svar på tal. Han delade med sig av en video som visar hur han avslutar Whittaker och skriver ett kaxigt meddelande.

– Om jag “inte är så bra som jag tror att jag är”, hur bra är du då? Jag kanske inte är gud, men jag kommer att döpa dig, skrev Adesanya.Vem tror du vinner returmötet,
Adesanya eller Whittaker?

 

🔗 Karl Albrektsson vinner spelas till 1.62 hos Betsafe - Rygga spelet här! 18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Kategorier
Israel AdesanyaRobert WhittakerSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

Bellator ODDS
Bellator 268: söndag 00:0012
Karl Albrektsson - D. Yagshimuradov1.622.18
Benson Henderson - B. Primus1.861.86
Ryan Bader - Corey Anderson2.281.57
Vadim Nemkov - Julius Anglickas1.303.20
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
UFC ODDS
UFC Fight Night 195: söndag 04:0012
A. Ladd - N. Dumont1.702.20
A. Arlovski - C. Felipe1.921.92
Jim Miller - E. Gonzalez1.442.88
M. Fiorot - M. Bueno Silva1.442.88
J. Marquez - J. Wright1.403.05
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddset kan förändras
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...