Robert Whittaker sågar Israel Adesanya: “Hans prestation var medelmåttig”

✔ "Han är definitivt ingen gud" ✔ VIDEO: UFC-mästaren svarar hånfullt!

Forne UFC-mästaren Robert Whittaker anser att mellanviktskungen Israel Adesanya inte hade sin bästa dag på jobbet i matchen mot Marvin Vettori.

I en intervju med The Daily Telegraph analyserade Whittaker UFC-mästarens senaste fajt.

– Du kan se att [Adesanya] inte är oöverkomlig i matchen mot Vettori, sade Whittaker. Jag tycker faktiskt att hans prestation var medelmåttigt. Han gjorde inte mer än vad han behövde. Vilket är en bra inställning, men det placerar dig inte i riket bland gudarna. Han är definitivt ingen gud. Han är en bra fajter, men inte så bra som han tror.

Efter matchen mot Vettori på UFC 263 utmanade Adesanya den före detta mellanviktsmästaren Whittaker till en returmatch.

När Whittaker skulle försvara bältet mot Adesanya i oktober 2019 såg “The Last Stylebender” ut att vara på en annan nivå. Adesanya knockade Whittaker i andra ronden, men var nära på att avsluta matchen redan i första.

– Jag förstår varför han har setts som oåtkomlig, och att vara på en annan nivå än alla andra. Men efter hans förlust mot [Jan Blachowicz] och hans medelmåttiga prestation mot Vettori tycker jag inte han ser så oåtkomlig ut som alla tror, sade Whittaker.

– Jag är en annan fajter nu. En annan person. Och jag vet att jag har verktygen som krävs för att slå honom. Så jag ser fram emot att se vad som händer senare i år, fortsatte Whittaker.


HETAST JUST NU


Israel Adesanya svarar Whittaker

Adesanya missade inte Whittakers analys om honom och gick till sociala medier för att ge svar på tal. Han delade med sig av en video som visar hur han avslutar Whittaker och skriver ett kaxigt meddelande.

– Om jag “inte är så bra som jag tror att jag är”, hur bra är du då? Jag kanske inte är gud, men jag kommer att döpa dig, skrev Adesanya.Vem tror du vinner returmötet,
Adesanya eller Whittaker?

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Israel AdesanyaRobert WhittakerSenaste Nytt

Axel Bridal är skribent för MMAnytt sedan Februari 2021. Han upptäckte MMA 2015 på västkusten i USA och rapporterar idag om sporten från Stockholm.

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...