Rockstjärnans krav på Spotify: Sparka Joe Rogan eller förlora mig!

✔ Ytterligare press på Spotify om UFC-kommentators podcast ✔ "De kan ha Rogan eller Young. Inte båda"

Den välkända musikartisten Neil Young vill inte vara på samma plattform som UFC-kommentatorn Joe Rogan och uppmanar nu Spotify att göra sig av med en av dem.

Boxning - WBC ‘Interim’ Super Middleweight title | 12 rounds | Phoenix, Arizona

David Benavidez - 1.05
David Lemieux - 8.50
Bet365

I ett öppet brev till sin manager och skivbolaget Warner kräver Young att hans musik tas bort från streamingplattformen. Meddelandet publicerades först på Youngs hemsida men togs snabbt bort.

Anledningen till att Young vill bort från Spotify är Rogans kontroversiella podcast Joe Rogan Experience. Rogan skrev på ett exklusivt kontrakt med Spotify och har varit på deras plattform sedan början av 2021.

 – Jag gör det här för att Spotify sprider falsk information om vacciner, vilket kan orsaka dödsfall för de som tror att desinformationen sprids av dem, skrev Young. Snälla agera omedelbart och håll mig informerad om tidsplanen.

– Jag vill att ni ska låta Spotify veta att jag genast IDAG vill ha all min musik borta från deras plattform. De kan ha [Joe] Rogan eller Young. Inte båda.


RELATERAT


Joe Rogan: UFC-kommentator och kontroversiell podcast-kung

Rogan har kommit att skapa rejält med debatt på grund av sina uttalanden om bland annat pandemin.

För ca. två veckor sedan skrev en grupp av 270 stycken läkare och forskare ett öppet brev där de uppmanade Spotify att ta itu med Rogan. Han blev bland annat anklagad för att sprida “falska och samhällsskadliga påståenden” i det öppna brevet.

Mycket av kritiken kom i samband med podcast-gästen Dr. Robert Malone (avsnitt #1757). Malone är en amerikansk virolog och immunolog vars arbete bland annat är kopplat till mRNA (messenger-RNA), också känt som “budbärar-RNA” på svenska.

Malone har sedan pandemin kommit att bli båda kritiserad och hyllad för uttalanden som berör hans expertområden, däribland vaccin och mRNA-teknologi.

Trots att Rogan fått mycket kritik så har han också hyllats för sin podcast, som är den största i världen med en snittpublik på elva miljoner lyssnare per avsnitt.

Rogan har bland annat fått medhåll från UFC-chefen Dana White som använde sig av UFC-kommentators återhämtningskur efter att han och hans familj insjuknat i covid.


Missa inte: Det här är UFC-fighterns hemliga vapen: 13 år av striptease!


Speltips inför Bellator 273!

I helgen är det dags för Bellator att bjuda på en stjärnspäckad gala där bland annat tungviktsbältet kommer att stå på spel.

Tungviktsmästaren Ryan Bader försvarar sin titel mot interimmästaren Valentin Moldavsky i huvudmatchen. I den delade huvudmatchen kommer vi se den före detta UFC-mästaren Benson Henderson ta sig an Islam Mamedov. Henderson har just nu tre raka förluster men kommer att få det tufft mot Mamedov som inte förlorat sedan 2009.

MMAnytts samarbetspartner Bet365 har självklart oddsen du behöver för att sätta guldkant på helgens Bellator 273: Bader vs Moldavsky. Ta en närmare titt på oddsen i huvudmatchen och berätta för oss vem du tror kommer att vinna!

18+ | Spela ansvarsfullt | Regler & villkor gäller. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen!

UFC Fight Night: Holm vs. Vieira

Holly Holm - 1.44
Ketlen Vieira - 2.87
Bethard

Helgen bjuder på UFC Vegas 55 och boxning!

Holly Holm är storfavoriten inför helgens spännande drabbning med topprankade Ketlen Vieira  1.41 i odds kontra Vieiras 2.90. Lyckas brasilianskan skrälla i helgen blir det alltså en stor utbetalning för hennes fans!

Tar vi en titt på boxningsvärlden blir det minst lika grymma odds när obesegrade David Benavidez möter underdog David Lemieux. Den erfarne Lemieux ges inte en stor chans att vinna, åtminstone om man tittar på oddsen: 9.05 jämfört med 1.06 för vassa Benavidez.

Vilka ryggar du inför helgens stora matcher?

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bet365

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC ⬆⬇ samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Joe RoganJoe Rogan ExperienceSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som bor i Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara

bet365
Speltips: UFC Vegas 55Holly Holm vs Ketlen Vieira


Söndag | 00:00 | UFC
1.44 - 2.87
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC Vegas 5512
Holly Holm vs Ketlen Vieira1.442.87
Santiago Ponzinibbio vs Michel Pereira2.001.80
Dusko Todorovic vs Chidi Njokuani2.701.50
Jailton Almeida vs Parker Porter1.126.50
Eryk Anders vs Park Jun-yong2.751.47
Joseph Holmes vs Alen Amedovski1.502.70
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC Vegas 55

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Holly Holm via domslut2.00
Holly Holm via KO/TKO/SUB4.33
Michel Pereira via KO/TKO/SUB4.00
Santiago Ponzinibbio via KO/TKO/SUB4.00
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...