Rocky-stjärnan Sylvester Stallone tippar Poirier vs McGregor 3

✔ "...har ett otroligt stort övertag"

Dustin Poirier vs Conor McGregor 3 närmar sig och det är en match alla MMA-fans, inklusive Hollywoodstjärnan Sylvester Stallone, talar om.

Den tredje och avgörande matchen mellan Poirier och McGregor agerar huvudmatch på UFC 264 den tionde juli.

Stallone, mest känd för sina ikoniska roller i Rambo och Rocky-filmerna, är ett stort fan av MMA. Utöver faktumet att han närvarat på flera UFC-galor har han även spelat in filmer tillsammans med MMA-legendarerna Randy Couture och Ronda Rousey.

Nyligen tog Stallone sig tiden att tippa det tredje mötet mellan Poirier och McGregor.

– Den där är riktigt svår, sade Stallone till TMZ. Man kan verkligen slinga slant på den där, det handlar liksom om vem som träffar först. Man har en riktigt hungrig, ung kille, och sedan har vi en kille som har tjänat mycket pengar men han är också lite hungrig. Du har liksom två killar som psykologiskt tvekar lite grann, men Poirier har ett otroligt stort övertag.HETAST JUST NU


McGregor har vunnit en match på fyra år

McGregor och Poirier möttes först på UFC 178 i september 2014. Vid det läget var McGregor obesegrad i UFC och han förblev det efter galan då han knockade Poirier tidigt i den första ronden.

I januari 2020 återvände McGregor efter cirka ett och ett halvt års frånvaro. Han tog sig an Donald “Cowboy” Cerrone i huvudmatchen på UFC 246 och vann på spektakulär knockout på under en minut. I samband med den segern återvände McGregor till vinstkolumnen sedan han förlorat via submission mot Khabib Nurmagomedov.

McGregor hade planerat att tävla flera gånger under året men pandemin satte stopp för mycket av det.

Poirier utmanade Khabib om lättviktstiteln på UFC 242 men förlorade på submission i den tredje ronden. Han återvände med ett minnesvärt femronderskrig med Dan Hooker där Poirier slutligen vann via domslut.

McGregor och Poirier kolliderade för andra gången i huvudmatchen på UFC 257. McGregor började starkt men med hjälp av låga bensparkar började Poirier ta över – och vann på knockout i den andra ronden.

Tror du Sylvester Stallone har rätt om Poirier vs McGregor 3?

 

📈 Kolla och jämför helgens UFC-odds ⬆⬇ - klicka här!
Kategorier
Conor McGregorDustin PoirierSenaste Nytt

Sebastian Vendel-Martinez är skribent för MMAnytt sedan September 2012. Han tränar MMA och Thaiboxning, har följt MMA sedan 2002 och fokuserar på nyheter och uppdateringar från MMA-världen. Kontakt: [email protected]

Svara

UFC ODDS
UFC 27012
Francis Ngannou vs Ciryl Gane2.251.77
Brandon Moreno vs Deiveson Figueiredo1.582.45
Michel Pereira vs André Fialho1.333.50
Cody Stamann vs Said Nurmagomedov2.701.48
Rodolfo Vieira vs Wellington Turman1.363.30
Raoni Barcelos vs Victor Henry1.253.75
Jämför odds på hela matchkortet, klicka här!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras
Senaste kommentarerna
  Kommande galor
   Omröstning

   Vem blir första svenska UFC-mästare?

   Visa resultat

   Loading ... Loading ...