Roger Huerta ersätter Goiti Yamauchi på Bellator 205

✅ Möter "Pitbull" i Boise, Idaho ✅ Huertas första match i USA sedan 2011

Roger “El Matador” Huerta är ett välkänt ansikte i MMA-världen – han var nämligen den första MMA-fightern någonsin att pryda Sports Illustrateds exklusiva omslag.

Efter UFC-karriären har Huerta fightats i flera olika organisationer, bland annat Bellator, ONE Championship och Phoenix. Nu är Huerta tillbaka i Bellator och tar sig an lättviktsgiganten Patricky “Pitbull” Freire den 21:a september.

Ersätter talangen Goiti Yamauchi

Freire var inbokad att möta den talangen Goiti Yamauchi på Bellator 205, men Yamauchi har dragit sig ur på grund av skada, vilket ESPN var först med att rapportera.

Huerta fightades senast mot forne UFC och WEC-mästaren Benson “Smooth” Henderson på Bellator 196 i april, en match som Huerta förlorade via submission i andra ronden. Innan dess kom Huerta från två raka förluster, bland annat mot American Top Teams Hayder Hassan via diskvalificering då Hassan använde sig av otillåtna armbågar.

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Senaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]

Svara