Ronda Rouseys nya liv – från UFC till … Pokémon?

✔ Så här lever tidigare superstjärnan idag

När Ronda Rousey banade vägen för kvinnor i UFC växte hon snabbt in i rollen som en av sportens största superstjärnor. Under ett par år verkade hon nästan oövervinnerlig – men plötsligt gick det utför.

Det var i november 2015 som Rousey-eran nådde sitt slut, när Holly Holm sänkte henne med en brutal headkick för att sno titelbältet. Den tidigare obesegrade “Rowdy” gick då in i en djup depression – och började till och med få självmordstankar.

Rousey försökte göra UFC-comeback drygt ett år senare – bara för att återigen falla platt. Då mot Amanda Nunes, som idag regerar som mästare över två olika viktklasser.

Nunes behövde endast 48 sekunder för att avsluta Rousey i vad som skulle bli hennes sista MMA-fight på UFC 207.

Så här såg det ut när Ronda Rousey fick sig en rejäl omgång av Amanda Nunes. Foto: Mark J. Rebilas-USA TODAY Sports

Ronda Rousey gick från UFC till WWE – till Pokémon

Så småningom öppnade sig istället en ny karriär för Rousey – inom fribrottning, mer känt som pro wrestling. Den tidigare UFC-mästaren blev genast ett av de större namnen inom WWE, genom koreograferade tjafs och “uppgörelser” i ringen.

Nu för tiden är Rousey dock inte längre aktiv i WWE-ringen. Istället verkar hon mest spendera dagarna med sin man Travis Browne, som också är en tidigare UFC-fighter.

Rousey och Browne tycks ha ett gemensamt intresse – för Pokémon. Något som idag visar sig genom en rad udda videos på YouTube.

Spana in några exempel nedan!

Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara

Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem borde Alexander Gustafsson möta i sin UFC-comeback?

Visa resultat

Loading ... Loading ...