Ronda Rousey väntas göra sin WWE-debut på WrestleMania 34

"Rowdy" tränar just nu på WWE:s Performance Center - ryktas göra sin debut i april.

Mycket har länge pekat på att UFC:s tidigare bantamviktsmästarinna, Ronda Rousey, håller på att ge sig in i pro wrestling. Och nu verkar detta vara så gott som bekräftat att “Rowdy” går över från UFC till World Wrestling Entertainment (WWE).

18+ Odds kan ändras. Bonus gäller endast nya spelare. Min. insättning 100 kr. 100% maxbonus 1000 kr, sport-omsättning 5x minst 2.0 i odds. Giltig i 60 dagar. Läs fullständiga regler och villkor på comeon.com. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se
Advertisement

MMA Fightings Dave Meltzer, MMA – och pro wrestling-journalist, kunde nyligen rapportera att superstjärnans förberedelser redan är i full gång på WWE:s Performance Center i Orlando, Florida. Enligt Meltzer väntas Rousey göra sin WWE-debut under den stora PPV-galan WrestleMania 34, som äger rum i New Orleans, Louisiana, den åttonde april.

WrestleMania är WWE:s största event som hålls en gång om året. Rousey har tidigare medverkat i ett segment under WrestleMania 31 tillsammans med The RockTriple H och Stephanie McMahon i mars 2015.

Dwayne “The Rock” Johnson med “Rowdy” Ronda Rousey på WrestleMania 31. Foto via WWE

”Four Horsewomen” – MMA vs. WWE

Rousey och träningskamraterna Jessamyn Duke, Marina Shafir samt Shayna Baszlers – som alla har tävlat professionellt inom MMA (tre av dem i UFC) är tillsammans kända som MMA:s “Four Horsewomen”. I WWE är å andra sidan Charlotte FlairBayleyBecky Lynch och Sasha Banks kända under det namnet.

Rousey, Duke och Shafir hamnade nyligen i en “konfrontation” med Flair, Bayley och Lynch under en filmad intervju med WWE – och det mesta pekar nu på att Rousey kommer debutera i en fyra-mot-fyra-match mellan MMA:s “Four Horsewomen” och WWE:s “Four Horsewomen”.

RELATERAT: VIDEO: Ronda Rousey ser ut att gå över till WWE

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate.
En kommentar
  • Lallarn
    8 November 2017 at 05:20

    Shayna Baszler var grym i Mae Young Classic. Hoppas att de andra 3 är någorlunda bra de också.

  • Svara