Ronda Rousey vill inte medverka i en ny TUF-säsong

Efter rykten att Ronda Rousey skulle spela in en ny TUF-säsong med Cris ”Cyborg” Justino svarar hon i en intervju att hon inte vill medverka i en till säsong. Ronda är fortfarande intresserad av att möta Cyborg men inte genom en TUF-säsong.

Ronda Rousey(11-0) har tidigare medverkat i en säsong av The ultimate fighter. I säsong 18 som spelades in 2013 var Ronda en av tränarna och Miesha Tate(16-5) var motståndarlagets tränare. Ronda anser att hon blev svartmålad i den säsongen. Det har florerat rykten om att nästa säsong ska hon och Cris ”Cyborg” Justino(13–1-1) medverka som tränare men i en intervju med The mma hour säger hon att hon inte vill medverka i ytterligare en säsong:

”I’m never doing Ultimate Fighter ever again. Everyone in the UFC, in the Ultimate Fighter, everyone on earth knows I’ll never do that show ever again for all the money in the world.”

Ronda påpekar att hon fortfarande är intresserad av att möta Cyborg och jämför den långa väntan som samma väntan boxningssporten hade med matchen mellan Floyd Mayweather och Manny Pacquiao:

”I mean, Pacquiao-Mayweather had about a five-year buildup. We’re about at three, so I’d say I would keep my hopes up til five, then after that, I’m moving on with my life.”

Foto: Per Häljestam

Kommentarer

Kommentarer

Kategorier
z-Senaste Nytt
Profilbild på Redaktionen

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
En kommentar
  • Metallica
    13 maj 2015 at 09:31

    Kom igen kan du ställa upp i klubb vs klubb i alla fall!!!

  • Svara