Ronda Rouseys tränare har fått sin ena licens indragen

Ronda Rouseys kontroversiella tränare Edmond Tarverdyan har fått nya problem. Denna gången har den atletiska nämnden i Kalifornien dragit in hans licens för att stå i ringhörnor.

Ronda Rouseys tränare Edmond Tarverdyan fortsätter med sitt kontroversiella beteende. Förra året skapade han rubriker då han ansökte om konkurs och hävdade att stod utan inkomst. Utredningarna om hans konkursansökan pågår fortfarande då han i samband med ansökan utreds för bedrägeri.

Nu visar det sig att Tarverdyan har blivit av med sin secondlicens i Kalifornien vilket innebär att han inte får stå i sina fighter ringhörnor när de går match. Det är den atletiska nämnden i Kalifornien som dragit in hans licens. Enligt journalisten Greg Savage ska det bero på att han blivit ertappad med att ljuga när han ansökte om att förnya sin licens.

Uppgifterna om Tarverdyans licens har blivit offentliga då nämnden meddelat att de kommer behandla hans överklagan på ett möte 2 februari. Hans indragna licens har inte stoppat Tarverdyan att medverka i fighters ringhörnor då licensen enbart är begränsad till Kalifornien i nuläget. De atletiska nämnderna kan däremot samarbeta vilket kan leda till att om Tarverdyans överklagan blir nekad kan han inte stå i några ringhörnor i USA.

Kategorier
Ronda RouseySenaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.
5 Kommentarer
 • Barbafet
  21 January 2016 at 09:47

  Seriös kille.

  • Erik Hellborg
   21 January 2016 at 10:14

   Den här snubben, Browne, Ronda. Hela ligan ger en skumma vibbar asså….

 • Relath
  21 January 2016 at 11:09

  Haha, Vafan händer, varför är hon kvar där?

 • Gnisselx2
  22 January 2016 at 01:17

  Det går bra nu. Helt sanslöst att hon stannar hos Edmond “i train multiple world champion boxers” Tarverdyan. Varenda camp i världen skulle ta emot henne med öppna armar, utom kanske jack/wink då förstås.

 • Kenny Starfighter
  22 January 2016 at 06:36

  Ja du…

 • Svara