Boxningsstjärnan Ryan Garcia intresserad av MMA – vill möta McGregor!

✔ Vill bevisa att han är den mest kompletta fightern i hela världen

Den nyblivna interimmästaren i lättvikt Ryan “The Flash” Garcia har erbjudit sig att möta Conor McGregor om det är vad som krävs för att bevisa att han är den bästa fightern genom tiderna.

“The Flash” vann nyligen mot britten Luke Campbell med en imponerande TKO i sjunde ronden. Garcia är fortfarande obesegrad och har ett professionellt boxningsfacit på 21-0.

Bara 22 år gammal och tävlandes för Oscar De La Hoyas Golden Boy-stall är Garcia en av de mest spännande atleterna att följa i boxningsvärlden. Garcia har meddelar dock att han inte tänker stanna länge i sporten och att han tänker pensionera sig tidigt.

Men “The Flash” har sagt att han gärna skulle komma ur pensionen för att motbevisa sina kritiker, även om det skulle innebära att möta “The Notorious” McGregor i UFC.

– Ni har sett fighters gå i pension och komma tillbaka. Jag planerar att gå i pension när jag är 26 år gammal. Om jag kommer tillbaka kommer jag endast möta motståndare som folk säger att jag är chanslös emot och inte har någon chans att vinna. Det är enda anledningen till att komma tillbaka.


HETAST JUST NU


Ryan Garcia är öppen för en MMA-debut

Garcia vill endast möta de allra tuffaste motståndarna vid en eventuell comeback efter sin pension i 26-årsåldern. Beroende på vad hans kritiker har att säga kan det bli aktuell med en MMA-match mot McGregor.

– Om någon säger att boxning inte är riktig fighting, att det saknar sparkar, strypningar och submissions – gissa vad jag kommer att göra? Jag kommer bevisa att jag är den bästa och mest kompletta fightern i hela världen!

– Det gäller boxning, brottning, MMA. Jag kommer gå över till MMA och spöa den som de säger att jag inte kan besegra. Om det är McGregor, är det honom jag kommer möta. Jag bryr mig inte om pengarna, jag säger detta för att det är vad jag känner.

McGregor är uppbokad mot Dustin PoirierUFC 257 den 23 januari i Abu Dhabi på Yas Island. I intervjuer inför galan har irländaren uttryckt intresse för att återvända till boxningsvärlden sedan förlusten mot Floyd Mayweather.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
BoxningConor McGregorRyan GarciaSenaste Nytt

MMA-skribent för MMAnytt.se sedan 2020. Blev ett fan av sporten under 2009 och har följt den aktivt därefter.

Svara