Ryktet: Jätten Bob Sapp misstänks för grov misshandel

Bjässen Bob Sapp har mött stora namn som Antonio Rodrigo Nogueira, Ernesto Hoost och Bobby Lashley. Nu verkar Sapp ha gått över till att slå kvinnor istället.

Bob “The Beast” Sapp är en av de mest skräckinjagande fighters som någonsin deltagit i professionell MMA. Med en kroppshydda på 195 cm och 150 kg med magrutor, är Sapp inget att leka med. Sapp har haft legendariska matcher i PRIDE där han bland annat slammade Antonio Rodrigo Nogueira på huvudet, något som medförde permanenta skador på Nogueiras nacke.

Han har även avslutat kickboxningslegenden Ernesto Hoost två gånger tidigt i sin kickboxningskarriär.

Sapp, 44, har förlorat sina 14(!) senaste matcher i MMA, alla på avslut. Senast han vann en match var 2010 mot en betydligt mindre motståndare. Trenden de senaste åren har varit att Sapp lägger sig och ger upp så fort motståndaren gör minsta motstånd.

Totalt har Sapp ett matchfacit i MMA på 11-20, men har även ett kickboxningsfacit på 12-18 där han förlorat mot bland andra svenske Jörgen Kruth.

Bob Sapps flickvän efter den påstådda misshandeln

Siktar in sig på lättare motstånd – före detta flickvännen

Enligt hemsidan bunshun.jp ska Sapp ha misshandlat sin flickvän och enligt uppgifter ska detta ha pågått i flera år. Sapps flickvän har lagt ut ett par riktigt grafiska bilder som visar henne helt blåslagen.

Det har även kommit upp en skärmdump på Sapp som ser ut att ha skickat meddelanden till sin flickvän där han ber om ursäkt och säger att han älskar henne.

Meddelanden från Bob Sapp

I skrivande stund är informationen knapphändig, men kommer att uppdateras så fort ny information blir tillgänglig.

Se alla galor från UFC live på Viaplay - Klicka här
Kategorier
Rykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Stefan Romare är en skribent och reporter som har jobbat på MMAnytt sedan mitten av 2017 och har följ MMA sedan tidigt 2000. Kontakt: [email protected]
Omröstning

Vem vinner superfighten - Henry Cejudo eller TJ Dillashaw?

Visa resultat

Loading ... Loading ...