Ryktet: Mayweather skickade in Malignaggi som spion – Se videon

Skickade Floyd Mayweather in Paulie Malignaggi till Conor McGregors träningsläger för att spionera? De två boxarna gillar att skoja med tanken iallafall, vad tror du?

Fejden mellan den pensionerade toppboxaren Paulie Malignaggi och Conor McGregor skapade rubriker över hela världen och överskuggade för en stund den kommande matchen mellan irländaren och Floyd Mayweather.

I en nyligen upplagd video spär Malignaggi och Mayweather ytterligare på illasinnade rykten som säger om att “Money” Mayweather skickat Malignaggi till irländarens träningsläger för att få en unik inblick i McGregors förberedelser.

I videon här nedan kan du se hur de två boxarna kallar varandra för bra vänner och insinuerar att Malignaggi agerat spion, dock gjort med glimten i ögat. Vad tror du?

Relaterad läsning:

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Mayweather vs. McGregorSenaste Nytt

Matias Andres är en frilansskribent som samarbetat med MMAnytt.se sedan 2015. Han bor i Battambang, Kambodja där han tränar Kun Khmer, åker motorcykel och plitar ihop små meningar för att kunna finansiera sitt ohälsosamma förhållande till fruktshakes. Kontakt: [email protected]

Svara