Ryktet: McGregor skulle avslöja sin nästa match – innan bussattacken

"Conor McGregor skulle närvara i Barclays Center för att göra ett avslöjande"

De flesta verkar tro att Conor McGregor tog sitt privatjet till Brooklyn bara för att hämnas mot Khabib Nurmagomedov, efter “The Eagles” tjafs med McGregors vän och klubbkamrat Artem Lobov. Och kanske har de rätt. Men om man lyssnar på den forne mellanviktsmästaren Michael Bisping så fanns det också en annan anledning.

Enligt Bisping – som precis som McGregor representeras av Paradigm Sports Management – skulle den irländske superstjärnan ha avslöjat sin nästa match i Barclays Center under UFC 223 den sjunde april. Vilken match det rörde sig om vill han dock inte avslöja.

“By all accounts, Conor was going to be at the Barclays Center on Saturday night to make an announcement,” sa Bisping i det 58:e avsnittet av hans podcast Believe You Me.“It was going to be a title fight or whatever the fight was going to be, I’m sworn to secrecy so I can’t say but he was going to be there.”

Michael Bisping, som delar management med Conor McGregor, säger sig ha hemlig information om varför den irländske superstjärnan var i Brooklyn. Foto: MMAnytt

Är nu misstänkt för flera brott

Då lättviktsbältet, som tidigare tillhörde McGregor, stod på spel i huvudmatchen var det troligen en titelmatch mot den nykrönte mästaren Nurmagomedov som var på gång – om det Bisping säger stämmer, det vill säga. På en presskonferens under veckan inför UFC 223 sa UFC:s vd Dana White å andra sidan att han inte förväntade sig att McGregor skulle närvara i Brooklyn, även om White dock senare avslöjade att de var nära att komma överens om ett nytt kontrakt.

Oavsett om något stort var planerat för McGregor, så föll allt isär när han gick loss efter mediadagen och bland annat krossade en bussruta genom att kasta en pirra. Upploppet orsakade skador på två fighters som satt på bussen och resulterade sedermera i att McGregor nu utreds misstänkt för flera brott.


RELATERAT: Bisping försvarar McGregor efter attacken: “Borde applåderas”


 

Följ MMAnytt's Youtube kanal idag - Nordens ledande nyhetssajt för MMA, UFC och kampsport!
Kategorier
Conor McGregorRykten & Skvaller om MMASenaste Nytt

Ashah Tafari är en tidigare landslagsman och nordisk mästare i karate som har jobbat på MMAnytt sedan mars 2015. På ett eller annat sätt har han sysslat med kampsport nästan hela sitt liv och idag är han en riktig MMA-nörd på heltid likväl som en flitig domare i karate. | E-post: [email protected] | Instagram: @mma_ashah

Svara