Ryska organisationen arrangerar match mellan ökända nynazisten och yngre Emelianenko-brodern!

✔ Fedor om brodern Alexander: "För mig, idag, är han död"

En rysk boxningsorganisation har bokat en match mellan två deltagare med grovt kriminella bakgrunder: nynazisten Vyacheslav Datsik och tungviktslegendaren Fedor Emelianenkos yngre bror, nämligen Alexander Emelianenko.

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
1.25 - 3.95
Bethard

Alexander delade med sig av nyheten på Telegram genom en video som visar hur han signerar kontraktet tillsammans med motståndaren Datsik. Matchen är tänkt att äga rum i september för organisationen Hardcore Boxing.

Bägge fighters har brottsregister långa som romaner.

Datsik, även känd som den “Rödhårige Tarzan”, är en tidigare professionell kickboxare som pensionerade sig med ett matchfacit på 6-9.

Fightern har kommit att bli ökänd till följd av sina många brott och extrema åsikter. Ryssen har bland annat dömts för grov misshandel, mordhot och rån. Han har dessutom rymt från en psykiatrisk enhet tidigare efter att ha undvikit fängelsestraff till följd av en diagnos för schizofreni.

I sin flykt från den psykiatriska enheten åkte han ut till Norge i syfte att söka asyl, täckt av nynazist-symboler och med en laddad pistol i hand. Till norska tjänstemän hävdade Datsik att han “inte var en nationalist, men en rasist”. Han kom därefter att deporteras till Ryssland när det uppdagades att han var en framstående medlem i den ryska nynazistorganisationen Slavic Union.

Det kanske mest bisarra brottet inträffade bara några år tillbaka 2016, då nynazisten inledde ett “krig mot prostituerade” genom att bryta sig in i en bordell och attackera sexarbetare. Ryssen filmade hela incidenten och tvingade bordellarbetarna att marschera genom gatorna av St Petersburg helt nakna.

– Fucking horor, skrek Datsik till kameran under incidenten. De infekterar de sista vita männen i vår nation med HIV. Hela landet kommer att se er, horor. Gällande hallickarna så kommer vi att vrida nackarna av dem.

Efter incidenten kom Datsik att dömas till 3.5 års fängelse för att därefter bege sig in i boxningsvärlden. Som fighter är han kanske mest känd för sin tidigare knock över den forne UFC-mästaren Andrei Arlovski 1999, men det är egentligen aktiveteterna utanför ringen som satt honom i rampljuset, likaså för motståndaren.


HETAST JUST NU


Fedor om brodern Alexander Emelianenko: “För mig, idag, är han död”

Alexander är för egen del inte heller någon drömprins, så pass att brodern Fedor har sagt att “för mig, idag, är han död”.

– Låt honom först be om ursäkt till de som han har våldtagit, kränkt, förolämpat och lurat på pengar, sade Fedor i en tidigare intervju med den ryska organisationen Sport 24. Hjälpa Alexander? Vet du hur gammal han är, hur länge jag har hjälpt honom? En väldigt lång tid. Nu är den bästa hjälpen att inte hjälpa honom.

Fightern dömdes 2015 för sexuellt övergrepp, kidnappning och påtvingande av droger efter att ha stulit sin hushållerska Polina Stepanovas pass och tvingat henne att konsumera droger och tillfredsställa honom sexuellt.

Alexander dömdes till 4.5 års fängelse, men frisläpptes efter endast 18 månader och lovade att hålla sig inom lagens ramar framöver. Några år senare i mars 2019 arresterades han dock för rattfylleri efter att ha prejat två fordon med sin gyllene Mercedes.

En match mellan dessa två deltagare kan alltså anses vara smaklöst med tanke på deras respektive bakgrunder, men är trots det tänkt att bli av i september och kommer att äga rum i den ryska huvudstaden Moskva. Alexander är den mer erfarne och framgångsrika fightern med ett matchfacit på 28-9-1.

 

Tycker du att Alexander Emelianenko vs. den “Rödhårige Tarzan” borde bli av?

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier

Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
1.52 - 2.55
Bethard

UFC 276: Adesanya vs. Cannonier 3 Juli

Helgen bjuder på storgala!!

Israel Adesanya (c) vs. Jared Cannonier
Alexander Volkanovski (c) vs. Max Holloway
Pedro Munhoz vs. Sean O’Malley
Jim Miller vs. Donald Cerrone

Det finns en hel del matcher att spela på, se vår NYA oddstabell här

18+ | Regler & villkor gäller | Spela ansvarsfullt | Stodlinjen.se | Spelpaus.se

Bethard

 

Bethard erbjuder dig GRYMMA odds på UFC samt ett generöst välkomsterbjudande på 1000kr. Klicka här nedan för att komma igång! | 🔞 + | stödlinjen.se | spela ansvarsfullt | spelpaus.se | regler och villkor gäller för bonus med omsättning & insättningskrav | Gäller för endast nya spelare
Kategorier
Senaste Nytt

Svara

bet365
Speltips: UFC 276Israel Adesanya vs Jared Cannonier


Söndag | 00:00 | UFC
1.22 - 4.50
Till Bethard!
1000kr insättningsbonus för nya spelare!
Odds kan ändras. 18+ | Spela ansvarsfullt | Regler och villkor gäller. Insättnings och omsättningskrav gäller på bonus | Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring på 020-81 91 00. | spelpaus.se
UFC ODDS
UFC 27612
Israel Adesanya vs Jared Cannonier1.224.50
Alexander Volkanovski vs Max Holloway1.532.62
Sean Strickland vs Alex Pereira2.001.80
Pedro Munhoz vs Sean O'Malley3.251.36
Brad Riddell vs Jalin Turner2.101.72
Robbie Lawler vs Bryan Barberena1.802.00
UFC-oddsen presenteras av Bethard.se, klicka här för att komma igång!

Jämför odds på hela matchkortet, besök vår mma-odds sida!
18+ | Regler & Villkor gäller | Stödlinjen.se | Oddsen kan ändras

Speltips: UFC 276

                                                                 
UFCODDSSPELBOLAG
Adesanya via TKO/KO/SUB2.40
Cannonier via TKO/KO/SUB5.50
Volkanovski via domslut2.25
Holloway via domslut3.75
Odds kan ändras. 18+ år – Regler och villkor gäller. Vi står för ansvarsfullt spelade. Spelar du för mycket? Besök stödlinjen eller ring de på 020-81 91 00.
Senaste kommentarerna
Omröstning

Vem blir första svenska UFC-mästare?

Visa resultat

Loading ... Loading ...