Sa nej till UFC – nu får Joe Rogan svar på tal

✔ UFC-bossen ryter till: "Skitsnack"

UFC-experten Joe Rogan gick nyligen ut och sade att han inte kommer att medverka som kommentator på kommande UFC 249 så länge coronaviruset härjar världen över.

Läs mer: Sprickan – Rogan vägrar ställa upp på UFC-event

– Jag antar att någon kommer att kommentera galan – men jag kommer inte göra det, slog Rogan fast under ett avsnitt av sin podcast.

Joe Rogan Dana White UFC 249 MMA s

Från vänster: UFC-experten Joe Rogan och UFC-presidenten Dana White. Foto: Skärmdump/MMAnytt

“Joe Rogan kommer vara på plats”

Nu verkar det dock som att Rogan har ändrat sig. I alla fall om man ska tro UFC-presidenten Dana White.

White meddelar nämligen att den folkkäre kommentatorn kommer att delta på storgalan, som tidigare planerat. Detta oavsett vad Rogan själv tidigare uppgett.

– Ingen har talat med honom (Rogan, reds. anm.). Media hörde honom prata på en podcast, så de började skriva artiklar som är skitsnack. Rogan kommer att vara på plats, bekräftar UFC-bossen i en nylig intervju.

UFC 249 går av stapeln den 18 april, på en ännu okänd plats. Se alla matcher här.

💪 Sugen på att betta på helgens UFC-gala? MMAnytts samarbetspartner Betsafe erbjuder ↗️ odds på samtliga matcher. 🔞 18+ gäller för spel. Spelar du för mycket? Besök Stödlinjen.se
Kategorier
Senaste Nytt

MMAnytt startades den 3 februari 2008 och har sedan dess växt till att bli Sveriges största kampsportssida. MMAnytts mål är att med journalistisk anda täcka och vara med och utveckla MMA i främst Sverige, men även andra nordiska länder.

Svara